MİNİKLERİN POLİS SEVGİSİ

 

 

 

 

Garnizon Anaokulu 4 yaş Vitaminler Sınıfı ile 5 yaş Yunuslar Sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Aysel Akkoca ve Müjgan Yaldız ile birlikte Gölcük Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz’ı ve emniyet müdürlüğü birimleri ziyaret edip polis haflarını kutladılar, onlarla sohbet edip, polisler hakkında bilgi edindiler. Minikler polisleri çok severken, bol bol fotoğraf çektirdiler.

 

 

 

 

Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş yıldönümü kapsamında Garnizon Anaokulu 4 yaş Vitaminler Sınıfı ile 5 yaş Yunuslar Sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Aysel Akkoca ve Müjgan Yaldız ile birlikte Gölcük Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz’ı ziyaret ettiler. Bu ziyaretten dolayı çok mutlu olan Yılmaz, anaokulu öğrencileriyle sohbet ederek, onlara günlük hayata bilmeleri gereken konularda bilgiler verdi.

MİNİKLER POLİSLERİ YAKINDAN TANIDILAR

Yılmaz çocuklara meyve suyu ve kek hediye ederken, miniklerde öğretmenleri aracılığı ile çiçek taktim edip, polis amcalarının bu özel haftasını kutladı. Sonrasında da emniyet müdürlüğünü gezen öğrencilerle polis abi ve ablalarıyla mutlu anlar yaşadılar ve ellerinde Türk bayrakları ile bol bol fotoğraf çektirdiler. Polisleri yakından tanıdılar ve onların işleriyle ilgili de bilgiler öğrendiler. Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

69 + = 75