MİNİKLERİN İTFAİYE HEYECANI

 

 

 

 

Çiftlik İlköğretim Okulu Anasınıfı öyle bir projeye imza atıyor ki, gerçekten her okula örnek oluyorlar. Geçtiğimiz gün Gölcük İtfaiyesi’ne bir ziyaret gerçekleştiren minik öğrenciler, hem itfaiye ile tanışmış oldular, hem de bu zor mesleği yapan itfaiyecilere moral verdiler.

 

 

 

 

Artık eğitim kurumlarımız daha sosyal ve çok güzel ve öğrencinin gelişimize faydalı projelere imza atıyorlar. Çiftlik İlköğretim Okulu Anasınıf’ı öyle bir projeye imza atıyor ki, gerçekten her okula örnek oluyorlar. Geçtiğimiz gün Gölcük İtfaiyesi’ne bir ziyaret gerçekleştiren minik öğrenciler, hem itfaiye ile tanışmış oldular, hem de bu zor mesleği yapan itfaiyecilere moral verdiler.

İTFAİYECİLİK İLE İLGİLİ BİLGİ ALDILAR

Bu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren itfaiyeciler, miniklerle hoşça vakit geçirirken, onlara  Gölcük İtfaiyesini gezdirip yaptıklarıyla ilgili bilgi verdiler. İki öğrenci itfaiyeci gönüllüsü olarak kıyafetlerini giyerken, itfaiyeci oldular ve bilgi aldılar. Anaokulu sınıfı öğrencileri için çok faydalı olan bu etkinliğin devam edeceği bildirildi. Her hafta sırayla doktor, asker, polis gibi değişik mesleklerle tanışacak olan minikler, çeşitli ziyaretlerde yapacaklar. Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

Print

Untitled-2
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 5 = 5