Minik öğrenciler’den Elazığ’a yardım eli


Gölcük Piri Reis İlkokulu 1-A ve 1-C öğrencileri önce Seraya gittiler sonrasında Deprem bölgesine topladıkları yardımları gönderdiler.

Piri Reis ilkokulu 1-A sınıfı öğrencileri Meşe Palamutu tüpleme etkinliği gerçekleştirdi. Sınıf öğretmeni Muazzez Kamiloğlu ile birlikte Kavaklı da bulunan belediye park ve bahçeler serasında giden öğrenciler burada hem meşe palamutlari tüplediler hemde diğer bitkiler hakkında bilgi aldılar. Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Serasının ardından okula dönen öğrenciler topladıkları yardımları Deprem bölgesine gönderdiler.

Minikler arkadaşlarını unutmadı

Piri Reis ilkokulu 1A ve 1C sınıfı öğrencilerinin yardımlaşma ve paylaşma düşüncesiyle başlattığı kampanya ile Elazığ’daki deprem mağduru arkadaşlarının yüzlerini gülümsetecekler. Değerler eğitimi projesi kapsamında” yardımlaş paylaş” düşüncesiyle iki sınıfın öncülüğü ile başlayan kampanya da kısa sürede diğer sınıfların da katkı vermesi ile 5 koli oyuncak kitap kırtasiye malzemeleri toplantı. Piri Reis İlkokulu öğrencileri Deprem bölgesine topladıkları yardımları gönderdiler.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

69 − 68 =