MİLLETVEKİLİ ŞEKER’LE KOCAELİ MİTİNGİNİ KONUŞTUK

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Ecz. Çetin Seymen, AK Parti Gölcük Gençlik Kolları İlçe Başkanı Tarık Karayel  ve ekibiyle  yeni yerine taşınan gazetemizi ‘Hayırlı Olsun’ münasebetiyle ziyaret etti.
3 dönem üst üste AK Parti Kocaeli Milletvekili seçilen ender isimlerden olan, Milletvekilliği ile siyaset serüvenine devam eden Vekil İlyas Şeker, dün Gölcük’teydi, tüm gününü Gölcük’e ayıran vekil Şeker ilçemizi adeta baştan sona gezdi.
3 dönem üst üste AK Parti Kocaeli Milletvekili seçilen ender isimlerden olan, Milletvekilliği ile siyaset serüvenine devam eden Vekil İlyas Şeker, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Ecz. Çetin Seymen, AK Parti Gölcük Gençlik Kolları İlçe Başkanı Tarık Karayel  ve ekibiyle, Gölcük Vizyon Gazetesi’nin yeni yerine taşınan gazetemizi ziyaret ederek, ‘Hayırlı olsun’ temennisinde bulundu. AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Ecz. Çetin Seymen, AK Parti Gölcük Gençlik Kolları İlçe Başkanı Tarık Karayel  ve ekibini İmtiyaz Sahibi Tuğba ve Serkan Zeren karşıladı.
‘BAŞARILAR DİLEDİ’
Sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette vekil İlyas Şeker, Tuğba Zeren’e yayın hayatında başarılar diledi. Tebrik ediyorum çok güzel bir mekan olmuş. Ferah bir mekân olmuş.  İnşallah burada ilçemize ve ülkemize güzel hizmetler yaparsınız. Buna inanıyorum ve tebrik ediyorum ” ifadelerini kullandı.
Tuğba Zeren, gerçekleştirilen ziyaretten dolayı AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Ecz. Çetin Seymen, AK Parti Gölcük Gençlik Kolları İlçe Başkanı Tarık Karayel  ve ekibine  teşekkür etti.
‘KOCAELİ’Lİ VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR ETMEYİ UNUTMADI’
İlyas Şeker; “ İlk olarak Cumhurbaşkanımız’ın teşrifleriyle Bilişim Vadimizde Teknoloji ve Sanayinin Merkezi’nde ‘KOCAELİ’YE DEĞER KATANLAR’ Ödül Töreni’ni gerçekleştirdik. Kocaeli teşkilatları her zamanki yerinde, her zaman hazır, her zaman heyecanlı olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.
Cumhurbaşkanımız  Erdoğan’ın 6 Ağustos Cumartesi günü  Kocaeli Toplu Açılış Töreni’nde Kocaeli bir tarih yazdı. Kocaeli kendisini tüm hava şartlarına ve pandemiye rağmen muhteşem bir kalabalıkla karşıladı. Ve tabi ki,  büyük bir sevgiyle.  Söyleyebiliriz ki, Cumhurbaşkanımız Kocaeli’den mutlu ayrıldı. Sizlerin aracılığı ile Kocaelili vatandaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız  Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, sizlerin desteğiyle yaptığımız yatırımların açılışına katılarak, Cumhurbaşkanımıza ve bizlere verdiğiniz destek için gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)