Milletimiz onların tanklarına, uçaklarına, tüfeklerine karşı çelik zırhlı yüreğini koymuştur

Gölcük AK Parti İlçe başkanı Ecz. Çetin Seymen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün 4. Yıl dönümü münasebetiyle açıklamada bulundu.

Seymen;  “Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı yapılan en kalleşçe saldırı olan 15 Temmuz FETÖ hain darbe girişimi, ülkemizin tarihinde asla unutulmayacak kara bir lekedir. FETÖ terör örgütünün organize ettiği kanlı saldırı Sayın Cumhurbaşkanı’mızın dik duruşu, milletimizin güçlü iradesiyle ortadan kaldırılmış, milletimiz kadın erkek yaşlı genç darbecilerin karşısına çıkmış onların tanklarına, uçaklarına, tüfeklerine karşı çelik zırhlı yüreğini koymuştur.

Milletimizin 15 Temmuz gecesi azmiyle, inancıyla, kanıyla kazandığı demokrasi zaferi, tüm Dünya’ ya ders olmuştur. Türk milleti dünyaya Türkiye’nin tek millet, tek bayrak, tek vatan olduğunu göstermiştir. Hain darbe teşebbüsü gecesi, Ak Parti Gölcük İlçe Teşkilatı diğer tüm teşkilatlarımızda olduğu gibi hemşerilerimizle bir araya gelerek İlçemizde de dik durup dikleşmeden vatanına sahip çıkmıştır. Şu bilinmelidir ki; bu aziz millet var oldukça, şanlı bayrağımız yere düşmeyecek, ezanlarımız susturulamayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 4. Yıldönümünde Başta Şehit Ömer HALİSDEMİR olmak üzere bütün demokrasi şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, vatanı savunma pahasına göğsünü siper eden gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Allah ülkemize ahirete kadar bir daha 15 Temmuz gibi geceleri yaşatmasın” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 89 = 92