MİLLET İTTİFAKI DEĞİRMENDERE’DE

DEĞİRMENDERE’NİN TEVECCÜHÜ İŞERİ’DEN YANA

Millet İttifakı CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarını Değirmendere’de sürdürdü. Değirmendereli vatandaşlar büyük bir teveccüh göstererek oylarını İsmet İşeri’ye vereceklerini yineledi

MİLLET İTTİFAKI DEĞİRMENDERE’DE

Değirmendere’de vatandaşlar ve esnaflarla bir araya gelen Millet İttifakı CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri 31 Mart yerel seçimleri öncesinde büyük destek gördü. Değirmendere ziyaretlerinde İsmet İşeri’ye CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve Gölcük Belediyesi Meclis Üyesi adayları eşlik etti. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği İsmet İşeri ayrıca esnafların sıkıntılarını dinledi. İşeri özellikle esnaflara 31 Mart yerel seçimlerinin ertesinde göreve geldikleri takdirde Gölcük genelinde tüm esnaflar ile birlikte çalışmalar yapacaklarını ve herkesin fikrini alacaklarını aktardı.

SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYETLER ARTACAK

Değirmendere ziyaretlerinde Gölcük’ün adaletli yönetilmediğine dikkat çeken İsmet İşeri “Gölcük Belediyesi’nde yapılan düzenlemelerle şehri yaşanmaz bir hale getirdiler.  Hep kendi yandaşlarına adaletli davranıyorlar. Koskoca Değirmendere halkını yok sayıyorlar, halkın adaletini sağlayamıyorlar. Biz Gölcük’ü gerçekten adaletli yönetmek üzere göreve geleceğiz. Namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum. İlk öncelik ihtiyaç sahipleri olacak. Yandaşlar, partililer ve akrabalarıma kesinlikle öncelik tanımayacağım. Eskiden Körfez’in incisi olan Değirmendere’yi eski günlerinden daha iyi günlere taşıyacağız. Değirmendere’de kültürel ve sosyal aktivitelerin daha çok yapılmasına öncülük edeceğiz.  Bu nedenle hep birlikte elimizden gelen çabayı göstermeliyiz” dedi.  Millet İttifakı CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri esnaf ziyaretlerinde Atatürk posteri hediye etti.

Millet İttifakı CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri Değirmendere’de gördüğü Burhan Abiş’in de oyuna talip olduğunu söyledi.

Anneler çocuklarının geleceği için Millet İttifakı CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri’ye destek vereceklerini dile getirdiler.

Millet İttifakı CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri’ye Değirmendereli vatandaşlar büyük ilgi gösterdiler.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 3