MHP’Lİ MURAT SARAL ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK

MHP’li Murat Saral, Gölcük Belediye Meclisi’ne aday adayı oluyor.

İlçemizin sevilen ve saygın isimlerinden olan, ülkü ocakları terbiyesi ile büyüyen, ülkü ocaklarının çeşitli kademelerinde görev alan, MHP Gölcük’te, 2 dönem Gölcük İlçe Başkan yardımcılığı yapan Murat Saral, Gölcük Belediyesi Meclis Üyeliği başvurusunu yapacak.

İlçemizin yakından tanıdığı ve sevdiği Saral, yıllardır ülkücü camiaya ve davasına gönül vermiş, Ülkü Ocağında aktif görev almış, MHP Gölcük’te, 2 dönem Gölcük İlçe Başkan yardımcılığı yapan bir isim olarak şimdi de, Gölcük’e,  hizmet için Gölcük Belediyesi Meclis Üyesi aday adayı oluyor.

Murat Saral, ‘Beni ülkü ocaklarına,  babam Merhum Cemal Saral emanet etti.  Ülkücü, MHP’li rahmetli babam Cemal Saral gibi partime hizmet etmek, o gün olduğu gibi her daim onur sebebim olmuştur.

Ülkü ocakları, bizim için bir okuldur. Gölcük Ülkü ocakları, birçok “isimsiz” hizmetlere imza atmış ve nice “isimsiz” gençler yetiştirip mezun etmiş, Türk toplumuna kazandırmış olan Gölcük Ülkü Ocaklarında yetiştim. Ben orada kardeşliğe sahip çıkmanın heyecanını ve inancını öğrendim. “Bin yıllık kardeşliği yaşa ve yaşat” inancını öğrendim.  1 dönem MHP Gölcük İlçe Başkanım Bilal Çakır’la, Gölcük MHP İlçe başkan yardımcısı olarak görev aldım. Sevgili başkanımı her zaman saygı ve sevgi ile anıyorum. 1 dönemde MHP Gölcük İlçe Başkanım Derya Çavdar ile Gölcük MHP İlçe başkan yardımcısı olarak görev aldım. Gölcük İlçe Başkanım Derya Çavdar, göreve geldiği günden bu yana partimize Gölcük’te kattıklarıyla, heyecanı ve icraatları ile partimize getirdiği inancını her an hissettirmiştir. Sevgili başkanımla çalışmak her zaman benim için bir onurdur. Şimdi ise çıktığımız bu yolda, 31.11.2023 Cuma günü saat: 18.30’da Gölcük Serbesler önünde destek olacak dostlarımızla buluşup, parti binasına yürüyerek Gölcük Belediyesi Meclis Üyeliği başvurumu yapacağım.’ İfadelerini kullandı.

Murat Saral Kimdir?

1977 Doğumlu Saral, Gölcük doğumludur. Evli ve 2 çocuk babasıdır. Gölcük Hasanyn eşrafındandır. 24 yıldır, Goodyear’da çalışmakta olan Saral, Goodyear’da beyaz yaka olarak görev yapmaktadır. Ayrıca inşaat sektörünün öncü firmalarından Akcenk Yapı’nın ortağıdır.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

71 + = 76