MHP’DEN BÜYÜKLERİNE AHDE VEFA!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanlığı tarafından Gölcük Kongre Sarayında hazırlanan programla,  Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’nün de katılımı ile Milliyetçi Hareket Partisi’nin değerleri ve bugüne kadar hizmetleri ile kendilerine örnek olan,  geçmiş dönemde partilerine hizmet etmiş olan büyüklerine teşekkür belgeleri taktim ettiler.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanlığı tarafından Gölcük Kongre Sarayında hazırlanan programla,  geçmiş dönemde partilerine hizmet etmiş olan büyüklerine teşekkür etmek için hazırlanan programda açılış konuşmasını

Milliyetçi Hareket Partisi Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır gerçekleştirdi. Çakır; “Tüm yol arkadaşlarıma öncelikle hoş geldiniz diyorum. Milliyetçi Ülkücü Hareketin uzun ve çileli yoluna ömrünü adamış, geçmiş dönemlerde partimize büyük emekler vermiş ve katkı sağlamış kıymetli büyüklerimizi burada görmek beni hem duygulandırdı hem de çok mutlu etti. Deneyimlerinizden her zaman  istifade etmek istedik. Sevgi, saygı, hoşgörü, değer vermek ve unutmamak vefadır. Ve siz değerli parti büyüklerimiz sizlere olan Ahde Vefamız sonsuzdur” dedi.

Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü; “ Milliyetçi Hareket Partisi tarihi boyunca zorlu yollardan geçmiş, bedeller ödemiş, şehitler kervanının yol başçısı olmuş siyasi bir harekettir. Bizlerde şuan görevde olan yöneticiler olarak geçmiş dönemlerin zorluğunu yaşamış, canları ve istikballeri pahasına davasından vazgeçmemiş büyüklerimize vefamızı her alanda göstereceğiz. Bu vesile ile Gölcük ilçe teşkilatımın yapmış olduğu organizasyon için kendilerine teşekkür ediyorum.  Şahsım ve teşkilatım adına Milliyetçi Ülkücü Harekete hizmet etmiş tüm dava arkadaşlarıma sağlık ve huzur dolu yıllar diliyor, ebediyete intikal etmiş ağabeylerimize de Allahtan rahmet diliyorum” ifadelerini kullanan başkan Aydın Ünlü, teşekkür plaketlerini parti büyüklerine tek tek teşekkür ederek taktim etti.

Tuğba ZEREN

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

35 − = 28