MHP heyeti Gölcük’e çıkarma yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanı Av .Yunus Emre Kurt ve Yönetimi, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Derya Çavdar ve Yönetimi ile Gölcük’te “Adım adım 2023, ilçe ilçe anlatma ve aydınlatma” temasıyla vatandaşlarla bir araya geldi, Gölcük’te seri ziyaretler yaptı.
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Av .Yunus Emre Kurt, Gölcük ilçe teşkilatının haftalık yönetim kurulu toplantısında katılarak  partililerle bir araya geldi.
KAYMAKAM ÖZDEMİR’E ZİYARET
MHP Kocaeli İl Başkanı Av.Yunus Emre Kurt ve Yönetimi, Gölcük  İlçe Başkanı Derya Aksoy Çavdar ve  yönetimi ile birlikte Gölcük Kaymakamı  Yusuf Özdemir’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
Kaymakam Özdemir ise Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) heyetine ziyaretten dolayı teşekkür etti.
BAYBURT KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE SİMESEN ZİYARET EDİLDİ
MHP Kocaeli İl Başkanı Av.Yunus Emre Kurt ve Yönetimi, Gölcük  İlçe Başkanı Derya Aksoy Çavdar ve  yönetimi, Gölcük Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Ali Ayhan, yönetimi ve üyelerini ziyaret etti. Gölcük Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından yoğun bir kalabalık ile karşılanan MHP heyeti Kocaeli İl Başkanı Av .Yunus Emre Kurt ve (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Derya Çavdar; Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneğinde Bayburtlu hemşehrilerimizle buluştuk. Göstermiş oldukları misafirperverlik ve ilgi için Başkan Ali Ayhan, yönetimi ve tüm üyelerine teşekkür ederiz.” İfadeleri kullanıldı.
Daha sonra Sivil Memurlar Sendikasını (SİMESEN) ziyaret edildi.  Kocaeli İl Başkanı Av .Yunus Emre Kurt ve (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Derya Çavdar, “Sendika başkanı  Ahmet Şahin ve değerli yöneticilerine misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ederiz” dendi.
KAHVEDE VATANDAŞLA KUCAKLAŞTI
MHP Kocaeli İl Başkanı Av.Yunus Emre Kurt ve Yönetimi, Gölcük  İlçe Başkanı Derya Aksoy Çavdar ve  yönetimi Yukarı Değirmendere Mahallesinde vatandaşlarla buluştu, vatandaşlarla kucaklaştı.
Başkan Kurt “Mahalle başkanımız Samet Kabayel ve değerli hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz”  dedi.
ESNAFI DİNLEDİLER
MHP Kocaeli İl Başkanı Av.Yunus Emre Kurt ve Yönetimi, Gölcük  İlçe Başkanı Derya Aksoy Çavdar ve  yönetimi, Gölcük esnaflarımıza ziyaretlerde bulundular.  Başkan Kurt; “Sanayi esnaflarımızdan  Selahattin Boz’un iş yerinde sanayi esnafımızla buluştuk. İlçe Esnaflarımızdan  İrfan Keskin,  Faruk Gökbayrak, Cihan Erten,  Sadri Özcan, n Nihat Motor’a hoş sohbetleri için teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.
OKUL ZİYARETİ
MHP Kocaeli İl Başkanı Av.Yunus Emre Kurt ve Yönetimi, Gölcük  İlçe Başkanı Derya Aksoy Çavdar ve  yönetimi, Uğur Mumcu Ortaokulu Müdürü  Halil Kocatürk’ü ziyaret edip yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi.
MUHTARLAR DERNEĞİNE ZİYARET
MHP Kocaeli İl Başkanı Av.Yunus Emre Kurt ve Yönetimi, Gölcük  İlçe Başkanı Derya Aksoy Çavdar ve  yönetimi, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı  Bilge Saral, Mahalle  Muhtarları Mustafa Uyar, Remzi Saral,  Tarkan Kurt,  Melahat Gökdeniz’i ziyaret etti.
GÖLCÜK BELEDİYESİ HİZMET İŞ SENDİKASI BAŞ TEMSİLCİSİNE ZİYARET
Gölcük Belediyesi Hizmet İş Sendikası Baş Temsilcisi Eşref Görmüş MEMİŞOĞLU’nu ve birim çalışanlarını ziyaret ettiler.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanı Av .Yunus Emre Kurt ; “Muhterem liderimiz Devlet Bahçeli’nin selamlarını ve muhabbetlerini Gölcük’ümüzün  her köşesine iletecek olmanın gururunu ve bahtiyarlığını yaşıyorum. Gölcük’ü adım adım dolaşarak, hepsi birbirinden kıymetli hemşerilerimizle dertleşiyoruz. Güçlü MHP, güçlü Türkiye iddiamızı Gölcük’te anlattık” ifadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

8 + 2 =