MHP GÖLCÜK’TE SÜRPRİZ İSİM ADAY ADAYI OLUYOR

 

 

Gölcük’te 2010 yılından beri avukatlık yapan geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ismi olan Burak Şahin MHP’den aday adayı oluyor. Şahin gazetemize yaptığı açıklamada bu sürece açıklık getirdi.

 

2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesinde belediye başkan aday adaylığını düşünen isimler çalışmalarına başladı. Bu seçimde sürpriz isimleri aday göstermesi beklenen MHP’de de adaylık için yarış tüm hızıyla sürüyor. Doğma büyüme Gölcüklü olan ve hukuk bürosu da ilçede bulunan Avukat Burak Şahin, belediye başkan aday adayı olmak için kolları sıvadı.

ÖNCE KENDİMİ KANITLADIM

Gölcük Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Temel Şahin’in de oğlu olan Avukat Burak Şahin, 2010 yılından bu yana ilçede serbest avukatlık yapıyor. Daha önce AK Parti ve CHP’den de kendisine teklif geldiğini ancak reddettiğini belirten Şahin, “Aileden gelen bir MHP’liliğim var. Daha önce diğer siyasi partilerden de teklif geldi ancak kabul etmedim. Kendimi ilçede kanıtladıktan sonra da siyasete girmeye karar verdim. Bunun için de her zaman gönül bağım olan MHP ile yola çıkacağım” dedi.

BAŞKAN OLMAK İÇİN…

Şuana kadar olumsuz bir tavır görmediğinin altını çizen Şahin, “Aday adayı olmaya karar vermeden önce hem çevremle, hem partililerle hem de halkımızla ilgili zemin çalışması yaptık. Allah’a şükür ki çalışmalarımız olumlu geçiyor. Ne halkımızdan ne de partimizden olumsuz bir tavır görmedik. Ancak süreç için de erken. Şuan için aday adayı olmak istiyoruz, çalışmalarımızı ona göre dizayn ediyoruz. Gölcük Belediye Başkanlığını almak için yola çıkacağım” diye konuştu.  Burak Şahn kmdr? 1985 Gölcük doğumlu. Aslen Gümüşhaneli. Yakın Doğu Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. Evli ve bir çocuk babası. Eşi Ferda Kartepe Belediyesi’nde proje müdürü olarak görev yapıyor. 2007-2010 yılları arasında Avukat Ersayın Işık ile birlikte çalıştı, 2010 yılında Gölcük’te kendi bürosunu açtı. Kocaeli Barosu’nun Gölcük Temsilciliğini yürütüyor.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 76 = 77