MHP Gölcük ilçe Başkanı Bilal Çakır HAYIRLI BAYRAMLAR

MHP Gölcük ilçe Başkanı Bilal Çakır; Gönül kucaklaştığımız bayramları istiyor lakin bu şartlarda mesafe bir mecburi mükellefiyettir.

Çakır;  “Milli ve Manevi Bayramlarımız, Ülkemizin gücüne güç katan milletimizin birlik, dirlik ve Kardeşliğine olağanüstü katkı sağlayan Sevgi, Saygı ve Hoşgörü pınarları, mutluluk kaynaklarıdır..

Gönül isterdi ki büyüklerimiz ziyaret edilsin, Küçüklerimiz bayramın muhteşem neşe, sevinç ve heyecanlarını yaşasınlar..
Ana’yla, Ata’yla, Sevdiklerimizle hasretle kucaklaşılsın, Sıla-i Rahimler ile Harikulade hazlar yaşansın..

Ancak Milletimizin sağlığı, güvenliği için bu bayramda coşku ve heyecanlarımızı önümüzdeki bayramlara ertelemek, herkes ve hepimiz adına ikamesi olmayan bir mecburi mükellefiyettir..

İlçe Başkanı Bilal Çakır..
Milletçe Bilim Kurulundan çıkan ve Hükümetimizin aldığı tedbirlerin eksiksiz uygulanması, Ülkemiz ve Milletimizin Aydınlık geleceği için bir vatandaşlık görevidir..

Teknolojik gelişmeler aradaki mesafeleri yok etmiş..Ses ve görüntülü görüşmeler mümkün kılınmıştır..
Gönülden gönüle kurulan sağlam köprüler ve teknolojinin imkanlarıyla bayramlaşmanın ihtişamlı güzellikleri olabildiğince yaşatılmaya çalışılmalıdır..

#Covid19 risklerini engellemek, salgının  yayılmasının önünü kesmek maksadıyla sosyal hareketliliğin tam kapanma tedbirleri ile
Ramazan Bayramı’nda çok düşük seviyelere indirilmesi kuşkusuz hayati nitelikte önem arzetmektedir..

İlçe Başkanı Bilal Çakır İnşallah..
Yine Çocuklarımızın koşup oynayacağı, büyüklerimizin ziyaret edilip hürmetle hatırlanacağı, tereddüde, vehme ve endişelere kapılmadan,
Kardeşliğin, kaynaşmanın, dini, milli ve tarihi emanetlerimizin bihakkın yaşanacağı..
Kutlu zamanlara  en kısa zamanda ulaşmak ve yaşamak dilek, temenni ve Dua’larımızla..

Ramazan Bayramımızın İlçemiz, Ülkemiz, Milletimiz, Türk Dünyası ve İslam Alemine Mübarek, İnsanlığın hayırlarına vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 82 = 87