MEVLİD KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN

Ecz. Çetin Seymen, kandil nedeniyle mesaj yayınladı.

Ecz. Çetin Seymen; ‘Erdemli, faziletli, iyiliklerle dolu bir hayatın yaşanmasına vesile olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammet efendimiz ilahi huzura giden yolda insanlara yol gösteren kişiliği ile Yüce Allah’ın bizlere bir lütfudur.

Manevi huzur, güzel ahlak, azimli, sabırlı, hoşgörülü bir hayat anlayışını bizlere miras bırakan Sevgili Peygamberimiz birliği, beraberliği, sadakati, gönül birliğini bizlere tebliğ etmiştir.

Aile hayatında başlayan geleneklerimizin,  milli değerlerimizin, devlet bütünlüğünün ve  bölünmez vatan topraklarının muhafazasında  peygamber efendimizin sağlam karakterini örnek alan bizler  bu vesile ile yeryüzündeki  tüm iyilikleri de temsil etmekteyiz.

Bu istisnai gün ve gecelerin manevi huzurunu yaşayan ve yaşatan  milletimizin  inancı,  sadakati ve güç birliği tüm zorlukların aşılmasındaki zaferimiz olmuştur.

Tüm güzelliklere uzanan ve inananların af ile mağfiretini müjdeleyen bu gecenin, hepimize sağlık, mutluluk, huzur getirmesi dileklerimle, Gölcük’lü  hemşehrilerimizin ve islam aleminin Mevlid Kandili’ni  kutluyorum.’

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 3 = 1