MEVLİD KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN

AK Parti Gölcük ilçe başkanı Kemal Yavuz kandil nedeniyle mesaj yayınladı.

‘Ak Parti Gölcük ilçe başkanı Kemal Yavuz;

Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) dünyayı teşrifini müjdeleyen Mevlid Kandiline ulaşmanın huzuru, mutluluğu ve süruru içerisindeyiz.

Bütün insanlığa rahmet elçisi olarak gönderilen ve insanların en hayırlısı olan Peygamber Efendimiz’in yeryüzünü şereflendirmeleri insanlık tarihinin en müstesna hadiselerinden biridir. Peygamber Efendimiz, insanların yoldan çıktığı, bazı ailelerin kız çocuklarını diri diri toprağa gömdükleri, doğru ile yanlışı, iyi ile kötüyü ayırt edemez duruma geldiği bir dönem olan cahiliye döneminde, âlemlere rahmet olarak gönderilmiştir.

Mevlid Kandili, Peygamberimizin yaşayışını, hadis-i şeriflerini yeniden hatırlamak için bir fırsat, İslam’ı müjdeleyen rahmet elçisi sevgili Peygamberimizin, engin hoşgörüsünü, merhametini, güzel ahlakını, yol gösterici öğütlerini anlama ve bu anlayışla yenilenme zamanıdır.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde, bu mübarek gecede yapacağımız dua ve ibadetlerin sevgili Peygamberimizin yaşayışını, hadis-i şeriflerini, mesajlarını layıkıyla anlamak için önemli bir fırsat olacağını ifade ederken, Mevlid Kandili’nin bütün insanlığa rahmet, barış, huzur ve hayırlar getirmesini diliyorum.

 

Mevlid Kandilimiz mübarek olsun…’

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 6 = 3