MERYEM ÇELİK GÖZYAŞLARIYLA DEFNEDİLDİ

Eski Nüfus Müdürü Merhum Sadettin Sirmen’in kızı, Gölcük Otantik Folklor Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, Gölcük Gürcü Kafkas Kültür Evi Derneği Başkanı Safet Çelik’in eşi ve Gölcük esnaflarından Cadde Katık ve Kibaroğlu Otopark’ın sahibi Öner Çelik’in, Ayla Topal ve Özlem Karabulut’un Anneleri Meryem Çelik tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

CENAZEYE KATILIM YOĞUN OLDU

Bir süredir özel bir hastanede yoğun bakımda tedavi gören Meryem Çelik yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Meryem Çelik’in cenazesi dün öğle namazına müteakip Yeni Ferhadiye Köyü Camii’nde kılındı. Cenazeye Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, ilçemizin siyasi parti temsilcileri, STK ve Dernek Başkanları, Çelik ailesinin dostları ve sevenleri katılım sağladı.

KÖY MEZARLIĞINA DEFNEDİLDİ

Gölcük Otantik Folklor Gençlik Çelik’in ve Spor Kulübü Derneği, Gölcük Gürcü Kafkas Kültür Evi Derneği Başkanı Safet Çelik’in eşi, Gölcük esnaflarından Cadde Katık ve Kibaroğlu Otopark’ın sahibi Öner Çelik’in annesi Meryem Çelik’in cenazesi dün Öğle Namazına müteakiben Yeni Ferhadiye Köy Mezarlığı’nda kılınarak, Köy Mezarlığı’na defnedildi. Bizde Gölcük Vizyon Gazetesi olarak Merhume’ye Allah’tan rahmet, Çelik ailesine, sevenlerine ve dostlarına sabırlar dileriz.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

1 + = 4