Merve ve Celal dünya evine girdiler

Gölcük’ün eski Gazetecilerinden Merve Gül, Celal Özaltun ile dünya evine girdi.

Gölcük’ün eski Gazetecilerinden Merve Gül uzun süren mutlu ilişkisinin ardından çok sevdiği Celal Özaltun ile dünyaevine girdi. Merve ve Celal çiftinin nikahı geçtiğimiz gün Gölcük Kongre Sarayı’nda yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Katılım yoğun oldu

Gölcük’ün değerli ailelerinden Özaltun ve Gül aileleri hayatlarının en mutlu günlerinden birisini daha yaşadı. Merve ve Celal çiftinin nikah töreni geçtiğimiz gün Kongre Sarayı’nda gerçekleştirildi. Nikah törenine Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, MHP İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakıroğlu, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, CHP Belediye Meclis Üyesi Özgür Yılmaz, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, Turizm Birlik Müdürü Ayşe Dışpınar, Vatan Partisi önceki dönem İlçe Başkanı Gürsel Albayrak, ilçemizin siyasi parti temsilcileri, dernek başkanları, Kocaelispor tutkunları, Gül ve Özaltun ailelerinin yakınları ve davetliler katılım sağladı.

Kocaelispor’u unutmadılar

Merve ve Celal çiftinin nikahını Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer kıydı. Genç çiftin mutluluğu gözlerden kaçmazken, aile yakınları ve sevenleri genç çifte yoğun ilgi gösterdi. Merve ve Celal çifti nikahlarında çok sevdikleri Kocaelispor’u unutmadı ve aşklarını Yeşil Siyah olarak ölümsüzleştirdi.  Bizde Gazetemiz adına Merve ve Celal çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

5 + 3 =