MERAKLA BEKLENEN EYT VE ABİŞ BULUŞMASI

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kocaeli Yönetim Kurulu, Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın kadim dostu, Kocaeli siyaset arenasının gözde ismi, geçmiş dönemlerde Ulaşlı Belediye Başkanlığı yapmış, siyaset üstadı, kentimizin kanaat önderi Burhan Abiş’i, bu sabah saatlerinde ziyaret etti. Merakla beklenen o görüşme bugün sabah 10.00’da gerçekleşti.

UMUTLANDIK

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kocaeli Yönetim Kurulu, Burhan Abiş’e, gerçekleştirdikleri ziyareti aktardılar; Gayet misafirperver şekilde karşılandık, kendimizi anlattık, Sayın Abiş’in, EYT konusundaki çıkışı bizi çok sevindirdi. Çünkü AK Parti cenahından biriyle böyle bir temas kurmak bizim için önemliydi. Biz de kendisine sıkıntılılarımızı ve mağduriyetimizi anlattık.” umutlu bir şekilde ziyaretten ayrıldık dediler.

ÜZERİME DÜŞEN GEREKLİ ADIMLARI ATACAĞIM

Elinden gelen gayreti göstereceğini söylerken, Üzerime düşen gerekli adımları atacağım. Sizlerin, EYT’lilerin randevu taleplerini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ileteceğinin sözünü aldık, dediler.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

69 − = 63