“MEMLEKET SEVGİSİ OLMADAN İSTEDİĞİNİZ MERTEBEYE ULAŞIN BAŞARILI OLAMAZSINIZ”

AK Parti Gölcük İlçe başkanı gündemi değerlendirdi. Seymen;  “Öncelikle dikkatinizi çekmek isterim ki geçtiğimiz hafta New York’ta Birleşmiş Milletler buluşmasında yine dünya mazlumlarının sesi, adaletin timsali olan Recep Tayyip Erdoğan gür bir sesle bir kez daha ‘’Dünya 5’ten Büyüktür!’’  sözleriyle haykırdı. Her BM toplantısında Sayın Cumhurbaşkanımız kararlı dik duruşunu sergiliyor. Bunun en büyük kaynağı samimiyettir, samimi bir şekilde dertlenmektir.

 

“TÜRKEVİ’NİN AÇILIŞI YAPILDI”

New York’ta BM toplantılarının yapıldığı binanın tam karşısında Cumhurbaşkanı’mız bir önemli eseri daha hizmete soktu. İçerisinde Konsolosluğumuzun ve BM daimi temsilciliğimizin bulunduğu ‘’Türkevi’’ nin açılışı yapıldı. Hem estetik güzelliğe hem de stratejik öneme sahip bu yapı bölgedeki faaliyetlerimiz için büyük fayda sağlayacak. Sayın Cumhurbaşkanı’mız BM görüşmeleri esnasında aralarında İngiltere Başbakanı Boris Johnson’un da bulunduğu yirmiye yakın ülke liderini Türkevi’nde ağırlayarak görüşmelerini gerçekleştirdi. Düşünenden de yapandan da Allah razı olsun.

 

“MEMLEKET SEVGİSİ OLMADAN İSTEDİĞİNİZ MERTEBEYE ULAŞIN BAŞARILI OLAMAZSINIZ”

Geçtiğimiz günlerde gençlerimizin heyecanla beklediği, teknoloji ve inovasyonun merkezi haline gelen, İHA, SİHA ve AKINCI gibi ülkemiz envanterlerine kazandıran Selçuk Bayraktar Bey ve ekibinin düzenlediği TEKNOFEST gerçekleştirildi. Hem icatların hem de inovasyonun bütün dinamiklerinin enine boyuna sergilendiği, yetenekli gençlerimizin kendi buluşlarını gösterdiği çok faydalı bir etkinlik daha geride kaldı. Bir bardağa, bidona, heykele çağdaşlık modernlik diyenlerin TEKNOFEST’e göz atıp sonra ellerini vicdanlarına koymalarını rica ediyorum. TEKNOFEST’in Sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte onur konuklarından biri de Nobel ödüllü bilim insanımız Aziz Sancar oldu. Sayın Sancar’ın bence en önemli mesajı ‘’Memleket Sevgisi’’ idi. Memleket sevgisi olmadan istediğiniz mertebeye ulaşın, faydalı olamazsınız mahiyetinde gençlere nasihatler verdi.

 

“KOCAELİ AK PARTİ’NİN KALESİDİR”

Bizler de geçtiğimiz haftayı ilçemizde yoğun geçirdik. Rutin programlarımızın yanı sıra İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın ilçemize ziyarette bulundular ve Mahalle Başkanlarımız ile buluşma başta olmak üzere önemli programlar gerçekleştirdik. Daha sonra Genel Başkanvekilimiz Sayın Numan Kurtulmuş ve bölge koordinatörlerimizin teşrifleriyle Ak Parti Kocaeli 107. İl Danışma Meclisimizi gerçekleştirdik. Seka Kongre Merkezi’nde gerçekleştirdiğimiz toplantımızdaki coşku görülmeye değerdi. Programa Ak Parti Gölcük Teşkilatı olarak yoğun katılım sağladık. Ana Kademe Yöneticilerimiz, Meclis Üyelerimiz, Kadın ve Gençlik Kollarımız, Mahalle Başkanlarımız ve yönetimleri, partimize gönül veren dava arkadaşlarımız ile birlikte oradaydık. Salon tıklım tıklım doluydu ve aldığımız bilgilere göre dışarıda da bir salona yetecek kadar daha gönüldaşımız vardı. Kocaeli Ak Parti’nin kalesidir. Bizler de bu kaleyi en doğru ve güçlü şekilde korumaya gayret edeceğiz. Ben buradan bir kez daha İl Danışma Meclisimizde bizlerle omuz omuza olan Gölcük’lü dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimi saygıyla selamlıyor, hayırlı, sağlıklı ve bereketli haftalar diliyorum ifadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

87 − = 85