GÖLCÜK’TE 19 MAYIS COŞKUSU

GÖLCÜK’TE 19 MAYIS COŞKUSU

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

KUTLAMA ATATÜRK ANADOLU LİSESİ’NDE YAPILDI

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan Ceyhan’ın Atatürk heykeli önüne çelenk sunumunun ardından Atatürk ve silah arkadaşları ile şehitlerimizin anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve sonrasında İstiklal Marşı’mız okundu. Anıtpark’taki programın sona ermesinin ardından program Atatürk Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi.

KATILIM YOĞUN OLDU

Buradaki programa İlçe Kaymakamı Mustafa Irmak, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir, Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kırca, Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan Ceyhan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, daire müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, okul öğretmenleri, öğrenciler ve davetliler katılım gösterdi.

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Gençlerin hazırladığı bir birinden güzel gösteriler ilgiyle izlendi. Bilhassa da Gölcük Belediyesi halk oyunları ile teakwondocuların ve diğer dövüş branşlarının yaptığı gösteriler büyük alkış aldı. Duygu dolu şiirler okundu. Son olarak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla ilçemizde düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Ödül töreninin ardından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 5 = 3