MEHMET ELLİBEŞ’İN MAZBATASINI YÖNETİMİ ALDI!

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ KATILDI

Eşinin koronavirüse yakalanması sebebiyle kongreye katılamayan Ellibeş, kendisinin de koronaya yakalanmasından dolayı bugün mazbata alımına da katılamayınca temsili olarak Siyasi ve Hukuki İşlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Şahin Talus, Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Av. Halit Çokan ve Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Av. Alper Doğan mazbatayı aldı.

“MAZBATAYI ALMAMIZI BİZDEN İSTEDİ”

Mazbatayı alan Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Şahin Talus, açıklamalarda bulunarak; “7. Olağan il kongresinde bugün il başkanımız kongremize katılamamıştı ama manevi desteğiyle kongremizi gerçekleştirdik. Testinin pozitif çıkması nedeniyle il yönetiminin mazbatayı almasını bizden istedi. Sadece il yönetimiyle geldik mazbatayı almaya. Bu kongreye katılan herkese teşekkür ediyoruz. Katılamayıp çiçek gönderen siyasi partilere teşekkür ediyoruz. Durmak yok yola devam diyoruz” dedi.

“BAŞKANIMIZIN DURUMU İYİ”

İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in  sağlık durumu  hakkında da bilgi veren Talus; “İl başkanımızın genel durumu iyi. Hiçbir şikâyeti yok. Yakın zamanda tedavisi bittikten sonra birlikte olacağız” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 2 = 10