MEDAR’da TOPLU SÜNNET HEYECANI 

Medar Hastanesi Gölcük ve Gölcük Belediyesi ile ortaklaşa düzenlenen ve gelenekselleşen toplu sünnet organizasyonunda  yüze yakın çocuk sünnetlerini oldu

 Medar Hastanesi Gölcük, 25 yıllık sağlık tecrübesi ile  verdiği nitelikli sağlık hizmeti noktasında gerek hekim kadrosu gerek sosyal sorumluluklarıyla hizmet kalitesini her geçen gün arttırmaya devam ediyor. Gölcük Belediyesi ve Medar Hastanesi işbirliğiyle düzenlenen ve her yıl geleneksel hale gelen “Toplu Sünnet” organizasyonunu bu yılda keyifle gerçekleşti.  Medar Hastanesi Gölcük Genel Müdürü Dr. Göksel ENSARİ’nin katılımı ve üroloji hekimi Op.Dr. Namık BADUR ile genel cerrahi uzmanı Op.Dr. Hakan SARSILMAZ tarafından gerçekleşen sünnet organizasyonunda Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım SEZER sünnet olan çocukları ve ailelerini ziyarete ederek Medar Hastanesi ekibine teşekkürlerini iletti.

Cesaret Belgelerini aldılar

Gölcük Belediyesi ve Medar Hastanesi Gölcük işbirliğinde gerçekleşen ve sosyal sorumluluk projesi kapsamında pek çok  çocuğun sünnet olduğu toplu sünnet organizasyonuna katılan  Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer aileleri kutlayarak, erkekliğe ilk adımı atan çocukları teselli etti, ailelerini tebrik etti. Bu organizasyonda hiçbir çıkar gözetmeksizin yıllardır yüzlerce çocuğumuzun sünnetini üstlenen Medar Hastanesi yöneticilerine teşekkür etti.

Ekip mutluydu

Gölcük Belediyesi ve Medar Hastanesi işbirliğiyle gerçekleşen toplu sünnet organizasyonunda hekiminden, hemşiresine, yardımcı personel ve tüm idari personele kadar herkes destek verdi. Sünnet alanının balonlarla süslenerek, sünnet olan çocuklara cesaret belgelerini teslim eden ekip, sünnet organizasyonunun sonunda pasta keserek yorgunluk attı.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

72 − = 64