MECLİSTE EYTLİLERE FLAŞ ÇAĞRI..!

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) bir konuşma yapan CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, EYT’lilerin sorunlarına değindi. Şevkin, “Emeklilikte yaşa takılanlara hak teslimi yok” dedi. CHP’li Şevkin, “Emeklilikte Yaşa Takılanın sorunu çözülmüyor” ifadelerini kullandı

Bir konuşma yapan Şevkin, şunları söyledi:

“Türkiye’nin kanayan yarası, işsizlik. Gerçek işsizlik rakamları, 9 milyona yaklaştı. Sağlıkta, tarımda, mühendislikte, öğretmenlikte atama yok. Emeklilikte yaşa takılanlara hak teslimi yok. Üniversite mezunlarımız, işsiz, mülakatlarda yandaş torpili var. Kadın ve çocuklara yönelik şiddet, taciz ve tecavüzün alabildiğince arttığı bir dönemi yaşarken iş isterken kimi üniversite mezunu ‘kocan çalışıyor ya’ cevabı travmanın derinleşmesinden başka bir işe yaramıyor. Tüm bu olumsuzluklar yaşanırken bir de bakıyoruz ki eskilere adeta nur yağdırılıyor.”

EYT’lilere flaş çağrı.

CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer , yaptığı son açıklamada emeklilikte yaşa takılanlara seslendi.

EYT ‘lilerin sorunları TBMM ‘de en sık dile getiren isim olan Fethi Gürer , yaşa takılan vatandaşlara yaptığı çağrısında İstanbul seçimlerinde geçerli oy vermelerini istedi.

Gürer yaptığı paylaşımda “Geçerli oy verin İstanbul seçimi ciddi bir uyarı seçimi olmalı ve tüm mağdur kesimler oylarını Millet ittifakı adayı Ekrem İmamoğlu’nda birleştirilmeli.” dedi.

Aydınlık Gazetesi ‘nde yayımlanan yazı şu şekilde

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 67 = 77