MECLİS ÜYESİ TOPRAK’TAN, ÜLKÜ OCAKLARINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Gölcük Belediye MHP Meclis üyesi Savaş Toprak göreve yeni atanan Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Abdülkadir Özdemir Melikoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

“KARDEŞ OLMAYI ÖĞRETİYORSUNUZ”

Misafirperverliği nedeniyle Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Abdülkadir Özdemir Melikoğlu’na teşekkür eden Gölcük Belediye MHP Meclis üyesi Savaş Toprak “Bu kutlu görevde Rabbim yardımcınız olsun, hayırlı görevler yapmayı nasip etsin. Ülkü Ocakları vatandır, Türklüktür, imandır, bayraktır. Bu ocakta pişen gönüller, Türkiye’nin dünü, bugünü ve yarınlarıdır  diyen meclis üyesi Toprak, Biliyoruz ki buranın kapıları herkese açıktır. Ailelerimiz gönül rahatlığı ile çocuklarını Ocağımıza gönderebilirler. Bu kutlu mekan bu vatan var olduğu müddetçe vatanı böldürmeyecek, bayrağı indirtmeyecek, ezanı dindirtmeyecektir. Burada vatan haini yetişmez, hırsız yetişmez, sapık yetişmez. Sizler burada Vatan, Bayrak, Ezan sevgisi aşılarsınız. Sizler bölücülüğü değil bütünleşmeyi, bir olmayı, birlikte olmayı, etle tırnak olmayı kısacası, Çanakkale’yi, Kahraman Maraş’ı, Gazi Antep’i yani kalleş değil, kardeş olmayı öğretiyorsunuz” dedi.
Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Abdülkadir Özdemir Melikoğlu’da, Gölcük Belediye MHP Meclis üyesi Savaş Toprak’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve “Bizler Ülkü Ocakları olarak hedefimiz, bilgi birikimi geniş, sportif, ahlaklı bir gençlik yetiştirip ailelerimizden hayır duası almaktır” ifadelerini kullandı.

Haber: Tuğba ZEREN

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

29 − 19 =