“MECLİS ÜYELERİNİN  AMİRİ KENDİ İLÇE BAŞKANIDIR”

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü,  AK Parti listelerinden seçilen 27 MHP’li meclis üyesiyle kahvaltıda bir araya geldi. Ünlü, burada yaptığı konuşmada yeni dönemle ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.

“CUMHUR İTTİFAKI´NA SADIĞIZ”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Tramvay Cafe´de MHP´li meclis üyeleri ile bir araya geldi. Ünlü  toplantıda yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “AK Parti listelerinden meclis üyesi seçilen MHP’li meclis üyeleri, istifasını sunacak ve MHP’li meclis üyesi olarak yoluna devam edecek. Ancak meclis üyesi listelerinden ayrılmamız, muhalefet partisi olduğumuz anlamına gelmez. Biz Cumhur İttifakına sadığız. Bu bilinçle hareket etmeye devam edeceğiz. Biz Cumhur İttifakının sağlam temellere oturması için elimizden geleni yapacağız. Belki bazen kızacağız. Belki bazen üzüleceğiz. Ancak Cumhur İttifakına asla zarar vermeyeceğiz.

“AMİRİNİZ KENDİ İLÇE BAŞKANINIZ”

Sıkıntılı durumlarda ilçe başkanı bilgilendirilecek. İl başkanı bilgilendirilecek. İl başkanı da genel merkezi bilgilendirecek ve ona göre bir yol haritası belirlenecek. Bir meclis üyesi asla şunu unutmasın. Meclis üyesinin amiri meclis üyesi olduğu ilçe başkanıdır. Diğer bir siyasi partinin il başkanı, ilçe başkanı benim meclis üyemle ilgili karar veremez. Belediyede görevinizi yapacaksınız, ilçe başkanınızın yanına geleceksiniz. Bu tavrın dışında hareket edenler yanlışa düşerler. Ben de kimsenin yanlışa düşmesini istemiyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 37 = 39