MECLİS ÜYELERİNDEN KAYMAKAMA ZİYARET

İlçemizde geçtiğimiz Ağustos ayında göreve başlayan Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’a hazırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’u makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

Görevinde başarılar dilediler

AK Parti ve MHP İttifakıyla oluşan Cumhur İttifakından oluşan Belediye Meclis Üyeleri geçtiğimiz gün ilçemize Ağustos Ayında atanan Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’u makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler. Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyeleri Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’a Gölcük’te yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular. Hoş bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Kaymakam Karabulut’a  misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

Kaymakam Karabulut ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, AK Parti Belediye Meclis Üyelerine bu nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, Gölcük için yapılacak her türlü çalışmada Gölcük Kaymakamlığı olarak destekçileri olacaklarını ifade etti.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

68 − 66 =