Mecli üyesi Toprak’tan Gazetemize Gazeteciler Günü ziyareti

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle bugün Gölcük Belediyesi MHP Meclis üyesi Savaş Toprak gazetemize ziyarette bulundu.
Dünya Gazeteciler Günümüzü kutlayan Toprak¸ “Gazetecilik çok kutsal bir meslektir. Geçmişten günümüze etkisi büyüyerek devam eden sosyal bir güçtür. Kamuoyu oluşmasında en etkili yöntem olan gazete internet ve sosyal medyanın da aktif kullanımı ile dünyanın bir diğer ucuna ulaşabilen bir güçtür.

Bu duygu ve düşüncelerle; ebediyete intikal etmiş basın emekçilerine Allah’tan rahmet diliyor, görevlerini özveri ile sürdüren gazetecilerimizin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

İL BAŞKANI KURT’UN SELAMINI GETİRDİ

Gölcük Belediyesi MHP Meclis üyesi Savaş Toprak sizlere Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanım Yunus Emre Kurt’un selamını getirdim, sizlere selamı var başkanımın diyerek,  MHP Kocaeli İl Başkanımızın bizlere selamı getiren meclis üyemiz Toprak’a teşekkür ediyoruz. Ve başkanımıza  Aleykümselam diyor ve başarılar diyoruz.

Yalnız meclis üyesi Toprak, sizlere Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanım Yunus Emre Kurt’un sizlere selamı var derken gözleri öyle parlıyordu ki, vücut diline yansıyan şekliyle ben başkanım Yunus Emre Kurt’a çok güveniyorum, onunla aynı yolda yürümekten gurur duyuyorum der gibiydi.

Hatıra fotoğrafı çekimi ile son bulan ziyaret nedeniyle Gölcük Belediyesi MHP Meclis üyesi Savaş Toprak’a teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Tuğba ZEREN

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 25 = 26