Masterler’den Antalya’da iyi başlangıç

Gölcük ve Kocaeli’nden eski futbolcuların oluşturduğu Canyon Mermer Gölcük Masterler takımı Antalya’da düzenlenen Uluslararası Republıc Masters Cup’ta ilk maçında Romanya temsilcisini 6-1 mağlup ederek turnuvaya iyi başlangıç yaptı

İLK MAÇI FARKLI KAZANDILAR

Antalya’da her yıl büyük bir heyecanla devam eden Antalya Masterler Derneği ile Fanatik Tour iş birliğinde düzenlenen Uluslararası Republıc Masters Cup turnuva koordinatörü Mehmet Hakan Onkur turnuvaya katılan takımlarla yakından ilgileniyor.  Antalya’da Sueno Beach Hotel’de konaklayan Masterler müsabakaları bu otelin sahalarında ilk maçları oynandı. 22 takımın katıldığı turnuvaya Gölcükspor ağırlıklı eski futbolculardan oluşan Canyon Mermer Gölcük Masterler Romanya Tomis Masterler takımını 6-1 mağlup ederek iyi başlangıç yaptı. İlk grup maçında Canyon Mermer Gölcük Masterler ilk maçında goller Balili (4), Avi ve İsmail’den geldi.

ARIK: HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

Canyon Mermer Gölcük Masterler takım kaptanı Gölcükspor Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Arık turnuvaya be sezon iyi ve geniş bir kadroyla katıldıklarını ve şampiyonluk için iddialı olduklarını açıkladı. Arık “Her yıl Antalya bölgesinde düzenlenen ve bu güne kadar hep katlım sağladığımız Masterler futbol turnuvasına büyük tecrübe kazandık. Bu sezon kadromuzda ilimizden ve İsrail’den Balili ve Avi gibi tecrübeli isimleri katarak daha güçlü bir kadro oluşturduk. Bu sezon hedefimiz şampiyonluk. Ayrıca bu sezon takımıza sponsor olan Canyon Mermer firması yetkililerine teşekkür ederiz” dedi. İlk maçları oynanan Republıc Masters Cup’ta grup maçlarının ardından 24 Ekim Pazar günü oynanacak final maçı sonunda bu yılın şampiyonu belli olacak.

FOTO

CANYON MERMER MASTERLER

Canyon Mermer Gölcük Masterler Antalya’da düzenlenen Uluslar arası turnuvanın ilk maçını farklı kazandı.

.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 58 = 60