‘MASADA ALMIŞ OLDUĞUMUZ BU ÖNEMLİ KAZANÇ, TARİH KİTAPLARINDA YER ALACAK’

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, ülke ve ilçe gündemi ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, ülke ve ilçe gündemi hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Seymen, yapmış olduğu açıklamada ilk olarak Azerbaycan’ın Ermenistan tarafından işgaline değindi ve “Öncelikle Azerbaycan Dağlık-Karabağ bölgesinde yaşanan çatışmalarda şehit edilen Azerbaycanlı kardeşlerimize başsağlığı diliyorum. İki devlet tek millet olarak hem sahada, hem masada hem de kalben Azerbaycanlı kardeşlerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz. İşgalci Ermenistan ve onu destekleyenler, er ya da geç hüsrana uğrayacaklardır” dedi.

 ‘ALMIŞ OLDUĞUMUZ BU ÖNEMLİ TARİH KİTAPLARINDA YER ALACAK’

Sözlerine devam eden Başkan Seymen, “Geçtiğimiz hafta dış politika açısından önemli gelişmeler yaşandı. Önceki haftalarda yolunu kaybetmiş Macron’un sivri tavrı U dönüşüne uğrayarak naif diyalog çağrılarına döndü. Artık eski Türkiye ile karşı karşıya olmadıklarının, Türkiye’ye karşı şımarık tavırlar sergilenemeyeceğinin farkındalar. Ayrıca, aylardır stratejik hamleler yürüttüğümüz Libya meselesinde nihai hedefe hemen hemen ulaştık. Darbeci Hafter’in yanında bulunan Birleşmiş Milletler üye devletlerine rağmen yapılan oylama ile birlikte Libya ile yaptığımız deniz sınırı antlaşması tescil edildi. Böylelikle İsrail-Yunanistan-İtalya koridoru kapanmış oldu. Libya meselesi, son dönemde masada almış olduğumuz çok önemli bir kazanç. Öyle ki bu hadise tarih kitaplarında yer alacak ve gelecek nesiller de bu mücadeleyi ve ulusal kazançları takdir edecektir. Türkiye, geleceğini inşa etmeye ve haklarını korumaya devam ediyor” ifadelerini kullandı.

 ‘18 YILIN HER GÜNÜNDE MİLLETİMİZE ESER KAZANDIRDIK’

Başkan Seymen, açıklamasının devamında, “Dış politikada sürekli bir hamle halindeyken yurtiçinde de vatandaşlarımıza hizmette geri kalmıyoruz. Gelişmiş batı ülkelerinin dahi vatandaşlarını kaderine terk ettiği pandemi döneminde Türkiye, içeride ve dışarıda vatandaşlarını yalnız bırakmamıştır. Şu anda da bir yandan dünyadaki aşı çalışmalarını yakından takip ederken diğer yandan kendi aşımızı üretme konusunda yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Önceki gün Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca, Sayın Cumhurbaşkanımıza yerli ve milli covid-19 aşısı ile ilgili müjdeyi verdi. TÜSEB tarafından desteklenen aşı adayımız, transgenik hayvanda meydan okuma çalışmasını tamamlayarak insan deneyleri safhasına geldi. Sonuca çok yakınız. Elhamdülillah son dönemde sağlık alanında çok büyük atılımlar gerçekleştirdik. Sistemimize son altı ayda yirmiye yakın yeni hastane kazandırdık. Bunların sonuncusu, geçtiğimiz günlerde açılan 1250 yataklı, 256 yoğun bakım kapasiteli Konya Şehir Hastanesi oldu. Milletimize hayırlı olsun. Ayrıca 585 bin 160 dekar arazinin sulanmasına hizmet edecek olan Reyhanlı Barajı da açıldı. Reyhanlı Barajı, aynı zamanda 200 bin dekar araziyi taşkından koruyacak. Geçtiğimiz 18 yılın her gününde ülkemize ve milletimize eser kazandırdık. Bu sadece çok çalışma, samimiyet ve halkın hizmetkarı olma inancıyla başarılabilir” dedi.

 ‘YÜRÜTME KURULUMUZU BELİRLEDİK’

Açıklamalarına son veren Başkan Seymen, “İlçe teşkilatımızda kongre sonrası ziyaretleri kabul ediyoruz. Bizleri ziyaret eden İl Başkanımıza, milletvekillerimize, ilçe başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza, meclis üyelerimize, ilçe mahalle teşkilatlarımıza, ilçemizin birbirinden değerli sivil toplum kuruluşlarına ve hemşerilerimize çok teşekkür ederim. Biz de ilçe yönetim kurulumuz ile birlikte İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş’i, İl Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Baki Özdemir’i, Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer’i ziyaret ettik. Ziyarette hem yönetim kurulumuzu tanıştırdık hem de çalışmalarımız hakkında istişarelerde bulunduk. Ayrıca Belediye Başkanımız ile birlikte, Kandıra’da düzenlenen Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Projesi (TABİP) dikim şenliğine katıldık. Yaklaşık 2 milyon biberiye fidesinin toprakla buluştuğu etkinlikte Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın tarafından ilk ekim yapıldı. Ayrıca yaptığımız istişareler sonucu yürütme kurulumuzu belirledik. Her bir arkadaşımızı özellikleri ve etki alanlarına göre görevlendirdik. Hayırlı olmasını diliyorum. Son olarak ifade etmek isterim ki AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı olarak her bir vatandaşımızın refahı için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Teşkilatımızın her organıyla vatandaşlarımızın yanında olacağız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerime hayırlı haftalar diliyorum. Temizlik, maske ve mesafe önlemlerini bir an olsun terk etmemelerini de kendilerinden istirham ediyorum” dedi. 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

80 − 71 =