Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi AY SONUNA HAZIR

Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde yol genişletilmesi çalışmaları devam ederken, dün itibariyle ilk asfalt dökülmeye başlandı.

Çalışmaların ay sonuna doğru tamamen bitmesi hedefleniyor. Gölcük’te trafik sorununu  önemli düzeyde rahatlatacak bu çalışma Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nin genişletilmesi ile çok rahatlayacağız. Dört şeritli olarak düzenlenen  çalışmalar kapsamında, caddenin genişletilen kısmına ilk asfalt, dün itibariyle dökülmeye başlandı.

 AY SONUNDA 4 ŞERİTLİ YOLUMUZ OLACAK

İlçemizin önemli bir ulaşım ağı konumuna gelecek olan Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde ilk asfalt döküm çalışmalarına dün başlandı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerince başlatılan çalışma kapsamında, yolun genişletilen kısmına asfalt döküldükten sonra orta kısımdaki elektrik çalışmalarına geçilecek. Yine eski yol üzerinde temel malzemesi serilip yeni asfaltın dökülmesi ile birlikte yenilenen yoldaki çalışmalar tamamlanmış olacak. Caddenin yeni halinde, orta kısımda yol aydınlatmaları bulunacak ve caddenin daha güzel bir görünüm elde etmesine imkan sağlanacak. Çalışmaların ay sonuna kadar bitirilmesi bekleniyor.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

5 + 4 =