MAHMUT CİVELEK GÖLCÜK’TE İLGİYLE KARŞILANDI

İktidar partisi’nin Kocaeli’de ki,  eski il başkanlarını gözden geçirdiğimizde teşkilatı tarafından taktir edilen,  en iddialı il başkanı olduğunu söyleyebiliriz. Memleketi itibariyle Trabzonlu olan Mahmut Civelek, hem kökeni hem de sosyal ilişkileriyle Kocaeli’de büyük bir ağırlığa sahip bir isim. Geleninin gideninin bitmediği, ziyaretçilerinin hiç kesilmediği Civelek adeta bir türbe gibi yıllardır ziyaretçi ağırlar.

AK Parti Kocaeli eski İl Başkanı Mahmut Civelek, dün Gölcük’te bir takım seri ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerinde kendisine eski AK Parti’li yöneticiler eşlik etti.

Kocaeli eski İl Başkanı Mahmut Civelek’in gölcük turu ilçemizde çok konuşuldu. AK Parti  Gölcük eski ilçe başkanı Mevlüt Demir,  yine ilçemizde büyük bir çevreye sahip, nüfuslu isim  Gölcük Belediyesi eski AK Parti Meclis Üyesi Davut Uzun, Gölcükspor Başkanı Temel erten, Kocaeli eski İl Başkanı Mahmut Civelek’i, esnaf ziyaretlerinde yalnız bırakmadı ve kendisine eşlik etti.

Esnaf ziyaretinde ilgiyle karşılanan Civelek’i, önümüzde seçimlerde Kocaeli Milletvekilliğine yakıştıranların sayısı bir hayli fazla oldu. Diyebiliriz ki, siyaseti bilen, siyasetin içinden gelen ve insani diyaloglarının her zaman en üst seviyede olduğu Civelek’i, Gölcük özlemişti.

Tuğba ZEREN

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

17 + = 19