MAGAZİNE MAN FASHİON’DAN KUTLAMA

Magazine Man Fashion  erkek giyim olarak hizmet veriyor. İlçemizin Erkek hazır giyim ve moda sektörünün önemli isimlerinden olan, sezonun en moda ve tarz ürünlerini bünyesinde bulunduran  Magazine Man Fashion, bugün önemli ve pozitif bir etkinlikle dikkat çekti.

Mağaza çalışanlarının pozitif enerji ve coşkusunu bir kat daha artırmak, perakende/mağazacılık sektöründe çalışanların emeklerini onurlandırılmak ve teşekkür amacıyla kutlanan 12 Aralık Mağazacılar Günü’nde çalışanlarına tatlı bir sürpriz hazırladı.

Magazine Man Fashion’un sahipleri “Cemre ve Caner Kurtuluş; çalışanlarımızın pozitif enerji ve coşkusunu bir kat daha arttırmak amacıyla 12 Aralık Mağazacılar Günü’nde, dükkanımızı süslettik , küçük ikramlarla bu günü kutladık. Bize atfedilen bu gün için oldukça memnunuz, bu vesileyle sektörde görev yapan tüm çalışanların 12 Aralık Mağazacılar Günü’nü bir kez daha kutluyoruz” dediler.

Magazine Man Fashion  erkek giyim; Merkez Mah. Cumhuriyet Cad. No:17 (Öz Kasap karşısı) Gölcük / Kocaeli’de hizmet veriyor.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

5 + 2 =