LÜTFÜ YILMAZ VE EKİBİNE TAM NOT

 

 

 

 

 

 

Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği, Yazlık Kadırga Tesisleri’nde  düzenlediği kahvaltı organizasyonuna herkesimden büyük katılım oldu. Dernek Başkanı Lütfü Yılmaz ve ekibi bu organizasyondan tam not aldı.

 

 

 

 

Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği, Yazlık Kadırga Tesisleri’nde  düzenlediği kahvaltıya Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Burçak Kırca, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü ve aynı zamanda Dernek Başkanı Lütfü Yılmaz ile dernek yönetimi,Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Yüksel Pehlevan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Şimşek, Belediye Meclis üyeleri,CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri ve yönetimi, MHP İl Başkan Vekili Hüseyin Çakıroğlu, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır ve yönetimi, Gölcük İYİ Parti ilçe yönetimi,Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman,Gölcük Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu, Gölcük ADD Başkanı İsmet Bucak ve yönetimi, Dernekler paltformu ile platforma üye dernek başkan ve yöneticileri, Müjdat Tiryaki,+1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği Başkanı Belgin Abanoz ve yönetimi, TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü ve yönetimi, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk ve yönetimi, Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral ve yönetimi ile Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği üyeleri katılım gösterdi.

“GÜZEL BİR BİRLİKTELİĞE HEPİMİZİN İHTİYACI VAR”

Gerçekleştirilen programda ilk konuşmayı Dernek Başkanı Lütfü Yılmaz yaptı. Başkan Yılmaz, “Güzel bir birlikteliğe hepimizin ihtiyacı var. 14 yıldan bu yana bu sürece destek olmaya çalışıyoruz. Dernekçilik, gönüllülük esasına dayanıyor. Kuruluşumuzdan beri başta kurucu başkanımız ve dönemin Kaymakamı Sayın Mustafa Pekdemir’e, ilçemizde görev yapan Sayın Kaymakam ve Onursal Başkanımız Adem Yazıcı’ya, derneğimize her türlü desteği veren ve Onursal Başkanlık yapan Sayın Kaymakamımız Mustafa Altıntaş’a, kurulduğu tarihten bu yana bizlere destek olan Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e, derneklerimize, ilçe halkımıza, siyasi partilerimize, ilçemizin tüm dinamiklerine verdikleri destekten ötürü teşekkür ediyorum. Desteklerinizle dernek faaliyetlerimizi yapmaktayız. Böyle bir ortamda birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek amacıyla yaptığımız faaliyete katılımlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

GÖLCÜKLÜ ESNAFLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Yılmaz’ın ardından söz alan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “Böyle bir etkinlik gerçekleştirdikleri için öncelikle derneğimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Dernekler gönüllülük esasıyla çalışıyor. Çok güzel faaliyetler yapıyorlar. Kendilerini huzurlarınızda tebrik ediyor ve onlara teşekkür ediyorum.Bu anlamda tüm Gölcüklü hemşerilerimin derneğimize verdiği katkı yadsınamaz.Özellikle esnaflarımız her türlü yardımı Gölcük adına yapıyorlar.Allah onlardan razı olsun” dedi.

“DAHA İYİ OLMAK İÇİN GAYRET ETMELİYİZ”

Programda son olarak söz alan Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, “Güzel bir birliktelik ve kalabalık var. Tüm arkadaşlarımızın yaptıkları çalışmalar ve kurdukları dostluklar, bu topluluğu bir araya getirmiştir. Sivil toplum örgütlerinin önemli görevlerinden biri de birlik ve beraberliği sağlamak ve kamu işleyişine yardımcı olmaktır. Burada benim gördüğüm, inanç ve kararlılıkla böyle bir şey yapmışlar. Ben dernek yönetimine ve bu birlikteliğe katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Gölcük, birçok konuda kendi kendine yetecek niteliklere sahip. Bu nitelikler, Gölcük’ün daha güzel şart ve standartlara çıkma konusunda potansiyeli olduğunu gösteriyor. Kamuda gösterilen aksaklıklar, böyle birlik ve beraberlikle gideriliyor. Eğitimde, sağlıkta, mahalli idarelerde önümüze gelen bir aksaklık gözükmüyor. Daha iyi olmak için gayret etmeliyiz. Burada bulunan bütün daire müdürlerimiz, standartları yükseltmek için tüm gayretlerini göstererek çalışmalarını Gölcük halkına sunmaya çalışıyorlar. Yerleşimde bazı sıkıntılarımız var. İnşallah önümüzdeki günlerde sıkıntıların azaldığını göreceğiz. İnşallah önümüzdeki günlerde yeni bir hükümet konağının yapılması planlanmakta. Herhalde gelecek toplantıda bunun temelinin atılacağını sizlerle paylaşırız” dedi.

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

91 − 90 =