LGS sınavı öncesi moral partisi

Gölcük Özerl Anakucağı Çocuk Kulübü İlçemizde 6 yıldır faaliyet verirken öğrencilerinin moralleri için ellerinden gelen titizliği gösteriyorlar, Öğrenciler LGS sınavı öncesinde Kurum olarak moral partisi verildi.

İlçemizde 6 yıldır eğitime destek hizmeti veren Gölcük Özel Anakucağı Çocuk Kulübüne gelen 8. Sınıf öğrencilerine her yıl olduğu gibi bu yılda LGS sınavları öncesinde kurum tarafından moral partisini geçtiğimiz gün kurumda yapıldı.

Kurum Müdürü Merve Kurtoğlu ve LGS sınavına girecek olan 21 öğrenci ile birlikte kurumda görevli branş öğretmenleriyle birlikte LGS sınavı öncesinde kurum binası bahçesinde moral partisi verildi, partide LGS sınavına girecek olan öğrencilere Branş öğretmenleri tarafından hediyeler verilirken öğrenciler gönüllerinde vakit geçirdiler.

Gölcük Özel Anakucağı sahibi Salih Demircan ise şunları dile getirdi Demircan “Çocuk kulübü olarak İlçemizde 6 yıldır faaliyetlerimizi devam ettirmekteyiz, İlkokul 1. Sınıftan 8. sınıfa kadar çocuklarımızın okul derslerine destek ve takviye gereken konularda yardımcı olmaktayız. Bu çalışmamızın en önemli tarafı 8. Sınıfa giden çocuklarımızın gerek derslerinin ağırlığı gerek yaşlarından dolayı desteklenmeleri gerekir iken en önemlisi de hayatlarını etkileyecek LGS sınavlarında başarılı olmaları gerekmektedir.

Kuruluşumuz çocuklarımızın derslerinde başarılı olabilmeleri için her türlü desteği verirken psikolojik durumlarını da en üst seviyeye çıkartmaya çalışmaktadır. Çalışan tüm öğretmenlerimiz konularında uzman branş öğretmeni olup her öğretmenimizin de bakanlıktan onayı bulunmaktadır. Kısaca işinin uzmanı özveri ile çalışan başarı odaklı usulüne uygun çalışınca da başarı kaçınılmaz olur.

Bu sene 8. Sınıfa giden çocuklarımız gerçekten çok çalıştılar çok yoruldular inşallah başaracaklar, çocuklarımızı yapılacak olan LGS Sınavlarına yolcu ederken hepsine başarılar diliyoruz Elbette LGS çok önemli ancak çocuklarımız herşeyden daha önemlidir velilerimizin de bunu göz önünde bulundurmaları gerekir, bizlerde bu vesile ile çocuklarımızın sınav öncesinde moral partisi verdik çocuklarımıza sınavlarda başarılar diliyorum” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

9 + 1 =