MHP’DE İNANÇ ÇAKIROĞLU DİNAMİZMİ

 

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Milletvekili Adayı Gölcüklü İbrahim İnanç Çakıroğlu aday adaylığını açıkladığı günden bu yana müthiş bir tempoda partisi için çalışıyor. Geçtiğimiz günde sabahın erken saatlerinde balık haline giderek esnaflardan destek istedi.

 

 

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Milletvekili Adayı Gölcüklü İbrahim İnanç Çakıroğlu aday adaylığını açıkladığı günden bu yana müthiş bir tempoda partisi için çalışıyor. Geçtiğimiz günde sabahın erken saatlerinde Karamürsel Ereğli’deki Balık Hali’ne ziyarette bulundu. Balık Halinde bulunan esnaflarla tek tek sohbet eden MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Çakıroğlu, 24 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı’na destek istedi.

ESNAFLARDAN İTTİFAKA DESTEK İSTEDİ

Marmara bölgesinde balık denildiği zaman ilk akla gelen hallerden olan Ereğli balık haline ziyaret ederek esnafları dinleyen MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Çakıroğlu, “Ülkemiz özellikle son üç yıldır sürekli krizlerle boğuşuyor bu krizlerin son bulması, belirsizliklerin ortadan kalkması için vatandaşımızın desteğine ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.

“GÜÇLÜ HÜKÜMET SİSTEMİ İLE YATIRIMLAR ARTACAK”

Çakıroğlu, “Özellikle ekonomi konusunda beklentilerin farkındayız. Seçimi takiben kurulacak güçlü hükümet sistemi, yerli-yabancı yatırımcılara, önlerini görme fırsatı vereceğinden, yatırımlar daha da artacak. Cumhur ittifakı ile kurulan güçlü hükümet, Türkiye’nin çevresi başta olmak üzere, uluslararası alanda yapmakta olduğu ticaret daha da gelişecek” dedi.

 

 

 

 

Print
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

34 − 29 =