KÜRŞAT VE İNANÇ ÇAKIROĞLU’NDAN ZİYARET

Gölcük Belediyesi MHP Meclis üyesi, Gölcük’ün sevilen iş adamlarından, Çakıroğlu inşaatın sahibi Kürşat Çakıroğlu ve yine Gölcük esnaflarımızdan 24 Haziran seçimlerinde MHP Kocaeli Milletvekili adayı olan İbrahim İnanç Çakıroğlu, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü münasebetiyle gazetemizi ziyaret etti.

Ziyarette değerlendirme yapan Gölcük Belediyesi MHP Meclis üyesi Kürşat Çakıroğlu, gazetecilik mesleğinin, demokrasinin vazgeçilmez unsuru ve temel taşı olduğunu vurguladı.

Zor şartlar altında halkımıza bilgi alışverişi sağlayan, gece-gündüz demeden halkımızı aydınlatmak için çalışan, daima demokrasinin yanında saf tutan, milletin yararı için yazan, mesleğini onurla icra eden, değerli basın mensuplarımızın 21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününü tebrik ediyor başarılar diliyorum” dedi.

İbrahim İnanç Çakıroğlu “Demokrasinin vazgeçilmez unsurları ve temel taşları olan gazeteciler; İnsanların düşünce ve doğru haber alma özgürlüğünü sağlayan etkili araçlardan birisi olup ilkeli ve doğru haberler gerçekleştirip, yerelden genele; Sosyal, ekonomik ve kültürel alanlardaki gelişime katkı sağlamak suretiyle ülke gelişimine de doğrudan katkıda bulunmaktadır. Özveriyle çalışan tüm basın camiasının 21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününü kutluyorum” dedi.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

91 − 83 =