KUMARHANELERE GEÇİT YOK GÖLCÜK’TE DE BASKIN YAPILDI

 

Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde ülke genelinde eş zamanlı olarak yapılan ‘kumar ve tombala uygulaması’ ilimizde dün Kocaeli İl Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü ve ilçe emniyet müdürlükleri ekiplerinden oluşan 47 ekip ve 275 personelle gerçekleştirildi.

 

 

 

5 İŞ YERİNDE KUMAR OYNATILDIĞI TESPİT EDİLDİ

Yapılan uygulamalarda toplam 1497 şahıs sorgulanırken, 101 kahvehane ve 2 dernek binası kontrol edildi. 5 kahvehanenin ise ruhsatsız olduğu tespit edildi. Kartepe’de 1 tombala, Körfez’de 2, Dilovası’da 1, Gölcük ilçesinde 1 poker ve benzeri kağıt oyunu olmak üzere toplam 5 iş yerinde kumar oynatıldığı tespit edildi. 5 şüpheli hakkında kumar oynanması için yer ve imkan sağlama suçundan dolayı adli işlem yapıldı. Kumar oynayan 35 şahsa toplam 9 bin 65 TL idari para cezası uygulandı. Bin 180 TL kumar parasına el konuldu.

 

untitled-2-011.jpg

ARANAN 3 ŞAHIS YAKALANDI

Kumar oynanan yerlerin ilgili mevzuat çerçevesinde mühürlenmesi için ilgili kurumlar ile yazışmalara başlandı. Kapalı alanda sigara içilmesine müsaade edilmesinden 5 iş yerine tutanak tanzim edildi. Sigara içtiği tespit edilen 8 şahsa toplam 992 TL para cezası uygulandı. Çeşitli suçlardan aranan 3 şahıs yakalandı.

 

untitled-1-072.jpg

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

22 − 17 =