O NOKTADA SAATLİ ÇÖP UYGULAMASINDAN VAZGEÇİLDİ

 

 

 

 

 

Eski Gazi Ortaoku’nun bulunduğu alana bırakılan zamansız çöpler hem kötü bir görüntüye neden oluyor, hem de pis kokuyor. İşte belediye bu alana modern çöp konteynerleri koyarak saatli çöp uygulamasından vazgeçti. Vatandaşlar ve esnaflar diğer çarşı içindeki alanlar içinde saatli çöp uygulamasından vazgeçilmesiyle alakalı Gölcük Belediyesi’ne çağrı da bulundu. 

 

 

 

 

 

 

İlçemizde Gölcük Belediyesi ile ilgili yapılan anketler de çöp sorunu her zaman ilk üçte çıkar. Bu sorunun ana kaynağı ise çarşı içinde ve bazı mahalleler de yapılan saatli çöp uygulamasına vatandaşların uymamasıdır.

BAZI NOKTALARDA VAZGEÇİLDİ

Belediye çöp konteynerinin çevreye verdiği zararı ortadan kaldırmak için yıllardır uyguladığı saatli çöp uygulaması vatandaşların zamanı öncesinde çöplerini sokaklara çıkarmasından dolayı daha büyük bir sıkıntı halini alırken, belediye de bazı bölgelerde bizim de yaptığımız haberler neticesinde saatli çöp uygulamasından vazgeçmeye başladı.

 ARTIK ORADA ÇÖP YIĞINLARI YOK!

Eski Gazi Ortaoku’nun bulunduğu alana bırakılan zamansız çöpler hem kötü bir görüntüye neden oluyor, hem de pis kokuyor. İşte belediye bu alana modern çöp konteynerleri koyarak saatli çöp uygulamasından vazgeçti. Vatandaşlar ve esnaflar bu hizmetten memnun kalırken, diğer alanlar içinde saatli çöp uygulamasından vazgeçilmesiyle alakalı Gölcük Belediyesi’ne çağrı da bulundu.  Haber: Serkan SIDAL

 

 

ESKİDEN BU HALDEYDİ

 

 ŞİMDİ BU HALDE

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 47 = 49