KÜÇÜKAYDIN: ‘EMEĞİMİZİN KARŞILIĞI SİZLERE EMANET’

 

 

Ebru Küçükaydın en son CHP Gölcük İlçe örgütünün Sandık görevlileri için düzenlediği sandık güvenliği eğitimine katıldı. Küçükaydın “Sizler 24 Haziran’da tecelli edecek adaletin ve demokrasinin kahramanlarısınız. Sandıktan çıkacak emeğimizin karşılığı sizlere emanet” dedi.

 

 

 

 

Adaylığı açıklanmadan, aday adayıyken çalışmalarına başladı ve adaylığı açıklandıktan sonra da dur durak bilmeden ilimizin her bölgesinde, mahallesinde köyünde çalışmalarını sürdürdü CHP Milletvekili Adayı Ebru Küçükaydın. Kimi zaman Başiskele ilçesinin mahallelerinde, kimi zaman Karamürsel ilçesinin sokaklarında, kimi zaman İhsaniye’nin bahçelerinde dolaştı. Yeri geldi Değirmendere’yi, Halıdere’yi, Ulaşlı’yı, Ereğli’yi gezdi, yeri geldi Derince’de esnaflarla da tokalaştı, Gölcük’te dernek üyeleriyle de bir araya geldi. Kimi zaman da akşamın karanlığında Kartepe’nin dağ köyleri Serinlik ve Pazarçayırı’na giderken sisten kayboldu. Ama seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdü.

EMEĞİMİZİN KARŞILIĞI SİZLERE EMANET

Ebru Küçükaydın en son CHP Gölcük İlçe örgütünün Sandık görevlileri için düzenlediği sandık güvenliği eğitimine katıldı. Gölcük Kongre Sarayı’nı hınca hınç doldurup seçim gününde sandıklarda ve okullarda görev alacak partililere görevlerinin bir kez daha hatırlatıldığı eğitimde konuşma yapan Ebru Küçükaydın “Sizler 24 Haziran’da tecelli edecek adaletin ve demokrasinin kahramanlarısınız. Sandıktan çıkacak emeğimizin karşılığı sizlere emanet” dedi.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 7 = 14