Küçük Beyazıd Şampiyonluk kupasını gördü

Geçtiğimiz akşam Kocaelispor’un Şampiyonluk kupası ilçemize getirilerek, Kocaelispor’lu taraftarlar ile buluşturuldu. Bu anlamlı ve güzel etkinliğe Kocaelispor Sevdalıları, ‘Yılın En İyi Taraftar Çifti’ plaketi alan Gölcüklü Merve ve Celal Özaltun çifti 5 aylık dünyalar güzeli Bebekleri ile katılım sağladı. 5 aylık Beyazıd Bebek ilk kupasını Anıtpark’ta gördü. Kocaelispor’lu taraftarlar da Beyazıd bebeğe yoğun ilgi gösterdi.

Beyazıd bebek Kupa ile poz verdi

Yeşil Siyah aşklarını geçtiğimiz sene evlilik ile taçlandıran Kocaelispor sevdalıları Merve ve Celal Özaltun, geçtiğimiz akşam Kocaelispor’un Şampiyonluk kupasını Anıtpark’ta karşıladı. Merve ve Celal Özaltun çifti bu güzel etkinliğe 5 aylık bebekleri Beyazıd ile katıldı. Beyazıd bebek ilk şampiyonluk kupası ile Anıtpark’ta tanıştı.

Özaltun Çifti, ‘Oğlumuzu Kocaelispor sevgisi ile büyüteceğiz’

Kocaelispor’un Şampiyonluk kupasıyla bol bol fotoğraf çektiren 5 aylık Beyazıd bebeğe Anıtpark’ta yoğun ilgi gösterdi. Merve ve Celal Özaltun çifti, ‘Biricik oğlumuz ilk kupasını bugün gördü. Kocelispor’umuzun her başarısı bizi çok mutlu ediyor. Oğlumuzu Kocaelispor sevgisi ile büyüteceğiz’ dediler.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

35 + = 38