KOSADEF’DEN BAŞKAN ERDOĞAN VE VEKİLLERE BAŞARILAR DİLEDİ

 

Kocaeli Samsun Dernekleri Federasyonu (KOSADEF) Genel Başkanı AKIN, “Yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ı ve milletimizi temsilen TBMM’de görev almaya hak kazanan tüm milletvekillerimizi tebrik ederiz” dedi.

 

 

 

 

Kocaeli Samsun Dernekleri Federasyonu (KOSADEF) Genel Başkanı AKIN, yönetim kurulu adına yaptığı açıklamada, 24 Haziran’da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 27’nci Dönem Milletvekilliği seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olması dileğinde bulundu.

ERDOĞAN’LA ‘DEVAM’ DEDİ

KOSADEF  Genel Başkanı Reşat AKIN, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni yönetim modelinde ‘ilk başkan’ seçilmesini büyük sevinçle karşılamış bulunuyoruz. Ülkemizde istikrar sürdü. Halkımız iradesini ortaya koydu, 16 yıldır bu ülkeyi başarıyla yöneten, ekonomik reformları ve büyüme rakamları ile dış ülkelere adeta ders veren, mazlumların sesi olan, dünyaya lider nasıl olur onu gösteren, iç ve dış güçlerin her türlü tehditlere karşı dik duran Cumhurbaşkanımız, liderimiz Erdoğan’la ‘devam’ dedi. Türk milletine şükran borçluyuz” dedi. 81 vilayette Türk milletini temsilen TBMM’de görev almaya hak kazanan 27’nci Dönem milletvekillerini de tebrik eden Reşat AKIN, Meclis’te Samsun ve Kocaeli’nin sesi olacak  milletvekillerine de hayırlı olsun dileğinde bulundu.

VEKİLLERİ TEBRİK ETTİ

KOSADEF  Başkanı Reşat AKIN, şöyle konuştu; “AK Partinin Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık’a, İlyas Şeker’e ,Radiye Sezer Katırcıoğlu’na , Mehmet Akif Yılmaz’a, Sami Çakır’a, Cemil Yaman’a , Emine Zeybek’e  CHP’nin Kocaeli Milletvekilleri  Fatma Kaplan Hürriyet ‘e ,Haydar Akar’a, Tahsin Tarhan’a, MHP Milletvekili Saffet Sancaklı’ya, İYİ Parti milletvekili  Lütfü Türkkan’a AK Parti’nin Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan’a, Yusuf Ziya Yılmaz’a, Çiğdem Karaaslan’a, Fuat Köktaş’a ve Orhan Kırcalı’ya, CHP’nin Samsun Milletvekilleri Kemal Zeybek ve Neslihan Hancıoğlu’na, MHP’nin Samsun Milletvekili Erhan Usta’ya, İYİ Parti’nin Samsun Milletvekili Bedri Yaşar’a, başarılar diliyoruz. Sonuçların vatanımızın istikbali, birlik ve bütünlüğü için hayırlı olmasını dileriz.”

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

28 − = 18