Körfez’in Bir’incisi Halıdere’de Kiraz Şenliği

Gölcük’ün en güzel sahil yerlerinden birisi olan Körfez’in Bir’incisi Halıdere’de 21 Haziran Cuma günü Kiraz Şenliği etkinliği düzenlenecek. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer tüm hemşehrilerini Halıdere Kiraz Şenliği’ne davet etti.

Gölcük’ün en güzel sahil yerlerinden birisi olan Körfez’in Bir’incisi Halıdere’de 21 Haziran Cuma günü Kiraz Şenliği etkinliği düzenlenecek. Geçtiğimiz yılda yapılan ve büyük ilgi gören şenlik kapsamında Saat 21:00’de de ilçemizin önemli müzik topluluğu olan Şef Fuat Gürlük tarafından yönetilen Gölcük Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu bir konser verecek. Bu konser de bir birinden önemli besteleri Halıdere halkı için seslendirecek koronun konserinin büyük ilgi görmesi bekleniyor.

SEZER’DEN DAVET VAR

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada, “Halıdere bizim en önemli sahil bölgelerimizden birisi ve yeşiliyle de, deniziyle de Körfezimizin bir’incisi. Hem bir sosyal faaliyet olsun, hem de kiraz üreticiliğini bölgede özendirmek için Halıdere Kiraz Şenliği’ni bu yılda organize ediyoruz. Ben 21 Haziran Cuma günü tüm hemşehrilerimi Gölcük Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu’nun konseri ve çeşitli etkinlikler için Halıdere’ye davet ediyorum.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

25 − 23 =