KADIRGA YAYLA ŞENLİĞİ’NDE 22 SANATÇI SAHNE ALACAK

 

 

Karadeniz illeri dışında en yüksek katılımlı şenlik olma özelliğini taşıyan Yazlık Kadırga Yayla Şenlikleri  24-25-26 Ağustos tarihleri arasında yapılacak. 22 sanatçının sahne alacağı şenliğe büyük katılım beklenirken, Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanı Hüseyin Çakıroğlu tüm Kocaelileri davet etti.

 

 

 

 

İlçemizdeki yaz etkinlikleri son hızıyla devam ediyor. 29. Yazlık Kadırga Yayla Şenlikleri 24-25-26 Ağustos tarihleri arasında yapılacak. Bu önemli şenlik Gölcük Trabzonlular Derneği ve Yazlık Köyü Güzelleştirme Derneği işbirliği ile yapılacak Kocaeli Büyükşehir ve Gölcük Belediyesi’de destek olacak. Üç gün boyunca sürecek şenliklere büyük katılım beklenirken, tam 22 sanatçı sahne alacak. Sait Uçar ve Işıl Işıl gibi tanınmış isimlerde şenliğe katılanları coşturacak.

EN YÜKSEK KATILIMLI ŞENLİK

Şenlik öncesinde bir açıklama yapan Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanı Hüseyin Çakıroğlu, “Yazlık Kadırga Şenlikleri’nin bu yıl 29.sunu gerçekleştirmenin gururunu taşımaktayız. Karadeniz illeri dışındaki katılımı en yüksek şenlik olacak.  24-25-26 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek şenliğimizde Karadeniz müziğinin sevilen ulusal ve yerel sanatçıları katılım sağlayacak. Biz tüm Kocaeli halkını şenliğimize davet ediyorum. Bu tarihi günleri hep birlikte yaşayalım” dedi.  Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

6 + 1 =