Kontrolünü kaybetti karşı şeride devrildi

Başiskele Kullar Varyant köprüsünde meydana gelen kazada yük taşıyan bir kamyon kontrolünü kaybetti karşı şeride devrildi. Seyir halindeki bir araç ise yola saçılan hurda malzemelere çarptı.

Kaza, Başiskele D-130 Karayolu Varyant köprüsü üzerinde meydana geldi. Gölcük-Başiskele istikametinde seyir halinde olan Adnan Tepe idaresindeki 06 DP 4131 plakalı hurda yüklü kamyon Varyant köprüsünde kontrolünü kaybederek karşı şeride devrildi, dorsesindeki hurda malzemeler ve deposundaki mazot yola döküldü.

Devrildiği anda karşı şeritten geçen 34 GJ 2697 plakalı bir araç yola saçılan hurda malzemelere çarptı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar hemen 112 Sağlık ekiplerine haber verdi. Kazada araç içinde mahsur kalan sürücü Adnan Tepe, ekiplerin müdahalesi ile araçtan çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Yaralanan Tepe, yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Tepe’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken devrilen tır ve yola dökülen malzemelerin yoldan kaldırılması için çalışma başlatıldı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

35 + = 36