Komutandan yemekhane denetimi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla dün İlçe Jandarma Komutanı olan Yılmaz askerlerin yemekhanesini denetledi

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı nedeniyle İlçe Protokolu olan bugün çocuklardan Değirmendere Cengiz Topel İlkokulu 4-A sınıfı öğrencisi Güney Yılmaz İlçe Jandarma komutanlığı koltuğuna oturdu.

Gölcük İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Buçak Kırca tarafından karşılanan Güney Yılmaz’ın yanında Okul Müdürü Güney Yılmaz, öğretmeni Nursel Onkun, Güney Yılmaz’ın annesi Melike Yılmaz ve aynı sınıfta arkadaşı Betül Yazganoğlu ile birlikte ilçe jandarma komutanlığına gittiler.

İlçe Jandarma Komutanlığı koltuğuna oturan Yılmaz çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunduktan sonra İlçe Jandarma komutanlığı binasına incelemelerde bulundu, asker yemekhanesine giden Yılmaz burada askerlerin yemeğini denetledi.

Gölcük İlçe Jandarma Komutanlığı koltuğuna oturan Güney Yılmaz daha sonra İlçe Komutanı Binbaşı Burçak Kırca ve askeri personel ile birlikte günün anısına toplu fotoğraf çekildi ve Kırca günün anısına çocuklara hediye verdi. HABER: Soner GÜLEZER

????????????
????????????
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

43 − 39 =