“KOMŞUSU AÇKEN TOK YATAN BİZDEN DEĞİLDİR”

Adem Demir “Hayırlı Seferberliği” için çağrıda bulundu
“KOMŞUSU AÇKEN TOK YATAN BİZDEN DEĞİLDİR”
Gölcük İlim Yayma Cemiyeti, Ramazan ayı öncesinde; “Komşusu açken tok yatan bizden değildir” düsturuyla, “Hayır seferberliği” başlatıyor.
Bu kapsamda bir açıklamada yapan İlim Yayma Cemiyeti Gölcük Şube Başkanı Adem Demir: “Birlik ve beraberlik ile yardımlaşmanın simgesi olan Ramazan ayında: “Komşusu açken tok yatan bizden değildir” düsturuyla, Gölcük İlim Yayma Cemiyeti olarak yeni bir “Hayır seferberliği” başlatıyoruz.
Seferberlik kapsamında; davetimize icabet eden vatandaşlarımızdan toplanacak olan yardımlar, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere koliler halinde hazırlanacak ve dağıtımı yetkililerden aldığımız bilgiler ışında yapılacaktır.
Bu vesileyle; tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, geride bıraktıklarına sabır dileriz. Mücadelesine devam eden sağlık çalışanlarımıza muvaffakıyetler ve hastalarımıza da şifalar diliyoruz. Yine salgın sürecinde yüreğini ortaya koyan başta tüm hastane çalışanlarımıza, Gölcük Kaymakamlığımız ve Gölcük Belediyemize şükranlarımızı arz eder, tüm Gölcüklü kardeşlerimizin mübarek Ramazan ayını tebrik ederiz” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 4