KOMŞULARI EVİNDE ÖLÜ BULDU

Gölcük Sofular Köyü’nde oğlu ile birlikte yaşayan 85 yaşındaki Halime Çelik, bu sabah evinde ölü bulundu. Yaşlı kadının kesin ölüm nedeni belli olmazken, cansız bedeni otopsi yapılmak üzere gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Gölcük Sofular Köyü’nde oğlu ile birlikte yaşayan 85 yaşındaki Halime Çelik, bu sabah evinde ölü bulundu. Edinilen bilgi ve iddialara göre; Eşini ve üç çocuğu yıllar önce kaybeden Halime Çelik, tek yaşayan oğlu Vedat Çelik ile birlikte Sofular Mahallesi’ndeki evinde yaşıyordu. Sabah saatlerinde her gün yaptığı gibi sokağa çıkmayan yaşlı kadını komşuları merak ettiklerinde ise ölü bulundu.

KOMŞULARI MERAK EDİNCE…

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekibi istendi. Sağlık ekipleri de kadının yaşamını yitirdiğini belirledi. Durumun şüpheli bulunması üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, güvenlik önlemi aldı. Yaşlı kadının kesin ölüm nedeni belli olmazken, cansız bedeni otopsi yapılmak üzere gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Haber: Soner Gülezer

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

75 + = 83