Kocaman dostlarına teşekkür etti

 

Gölcük Arama Kurtarma Timi (GESOTİM) Başkanı Necmi Kocaman ve GESOTİM Gönüllüleri geçtiğimiz gün İstanbul Silivri açıklarında meydana gelen 5,8 şiddetindeki deprem sonrasında gece boyunca teyakkuz halinde oldular.

Gölcük’ten de yoğun bir şekilde hissedilen 5,8 şiddetindeki depremin ardından GESOTİM teyakkuza geçti. Geçtiğimiz gece boyunca teyakkuz halinde olan GESOTİM Başkanı Necmi Kocaman ve GESOTİM Gönüllüleri, hazır kıta beklediler.

 

Geçtiğimiz gün yaşadığımız deprem sonrasında anlık haberler veren ve uyarılarda bulunan Başkan Kocaman, ‘Yetkili mercilerimizin açıklamaları dışında fısıltı gazetelere kesinlikle inanmayın. Telefonları lütfen kısıtlı kullanalım’ dedi.

Kocaman dostlarına teşekkür etti

GESOTİM’i geçtiğimiz gece ise birçok kişi ziyaret ederek, moral verdi. Başkan Kocaman ise kendilerini ziyaret edenlere teşekkür ederek, ‘Bizleri ziyaret edip tek sermayemiz morali veren, dostlarımıza Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e, Belediye Başkan Yardımcımız Ahmet Karadağ’a, CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel’e, Belediye Meclis Üyelerine, Siretiye Köyü Muhtarı Sinan Kahraman’a , Fethi Seymen’e ve Sait Yıldız’a,gönlü zengin Gölcük esnafımıza, ne tür katkım olur diye telefonla arayanlara ve ismini zikredemediğim herkese teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun’ dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 3 = 3