KOCAMAN BAŞKAN VEKİLİ

 

 

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, Kocaeli Esnaf Odaları Birliği başkanlığına seçilen Kadir Durmuş’un yönetim listesinde yer almıştı. İşte Kocaman yapılan görev dağılımı ile Kocaeli Esnaf Odaları Birliği Başkan vekilliğine Ali Sarı ile birlikte seçildi.

 

 

 

 

 

Bilindiği üzere Kocaeli Esnaf Odaları Birliği geçtiğimiz hafta önemli bir genel kurul yapmış, 27 Yıllık başkan Kemal Kaya’nın koltuğuna talip olan Kadir Durmuş, Mustafa Kurt ile nefes kesen yarışın ardından 13 oy farkla başkanlığa seçilmişti. Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman’da Kadir Durmuş’un yönetim listesinde yer almıştı. İşte Kocaman yapılan görev dağılımı ile Kocaeli Esnaf Odaları Birliği Başkan vekilliğine Ali Sarı ile birlikte seçildi.

“EN İYİ ŞEKİLDE YERİNE GETİRECEĞİZ”

Gölcük’ün başarılı oda başkanı Kocaman yaptığı açıklamada, “Seçildiğimiz yönetim kurulu ilk toplantısını yaparak görev taksiminde Sevgili Başkanımız Kadir Durmuş ve yönetim kurulumuzun oybirliği ile Başkan vekilliğine şahsım ve Ali Sarı kardeşime onurlu görevi tevdi etmişlerdir. Bizi bu göreve layık gören başkanımız Kadir Durmuş ve birlik yönetimine teşekkür ediyoruz. Bizde bu onurlu görevi hizmet nimettir diyerek, 5362 sayılı kanun kapsamında en güzel şekilde temsil ederek, teşkilatımızın tamamı ile barışık şekilde, birlik, beraberlik ve dayanışma içinde büyük bir aile kavramında Allah’ın izni ile yerini getireceğiz Rabbim hayırlı hizmetler sunmayı güzel işlere imza atmayı hepimize nasip eylesin” dedi.

Bizde Gölcük Vizyon Gazetesi olarak Kocaman’a görevinde başarılar diliyoruz.

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

21 − 19 =