KOCAELİSPOR’DAN SERT AÇIKLAMA!

Kocaelispor Yönetim Kurulu kendilerine ve kulübe karşı bazı iddalar hakkında sert bir açıklama yaptı.

 

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

 

“Değerli Kocaelispor Camiası; Her şeyden önce şunu belirtmemiz gerekir ki; Bizler yönetici, taraftar, basın olarak bir aile olduğunu düşünen yönetim anlayışı ile Kocaelisporumuzu her konuda en üst seviyelere taşımanın gayreti içinde yönetmekteyiz. İşte bu anlayış ve düşünceler çerçevesinde, hem galibiyetimizde hem de mağlubiyetimizde beraber sevinip beraber üzülen bir bütün olmayı arzu etmekteyiz.

 

Ancak bu düşünceler içersinde iken gerek iyi gerekse kötü gidişatımızda, camiamızla ilgili her türlü haber ve bilgileri kamuoyuna duyurma görevi, basın mensubu arkadaşlarımıza düşmektedir. Zaman zaman ağır eleştiriler olabilmesi de doğaldır ancak yöneticilerimiz, teknik heyetimiz ve çalışanlarımız hakkında aslı astarı olmayan hiçbir yapıcılık değeri taşımayan, sadece amacı kişisel hakaretler içeren yazılarında Kocaelisporumuza fayda sağlamayacağı aşikârdır. Eleştiri adı altında yapılan hakaret içeren yazılar yazılması, camiamızı derinden yaralamaktan öteye gitmemektedir.

 

Yöneticilerimizin ve teknik heyetimizin kariyerlerine ve özel yaşamlarına hakaret yağdıran kişilerin ahlak ve edep yoksunu, ilkesiz, zafiyet içinde kalmış ve Kocaelisporumuzu zerre kadar düşünmeyen bazı kendini bilmez kalemlerin işi olacağını düşünmekteyiz. Kocaelisporumuz hiçbir zaman alkol masalarının mezesi yapılamaz.  Kendisini en çok bilen, duayen zanneden ama gün geçtikçe zavallı ve aciz duruma düşen, Kocaelisporumuzu siyasetin ve kaosun içersine çekerek yandaşlarına yol açmaya çalışan sözde gazeteciye ” O günlerin çoktan geçtiğini, artık Kocaelisporumuzu dizayn edemeyeceklerini bir kez daha hatırlatmak isteriz.”

 

Bir de temcit pilavı gibi sürekli hiç bir doğruluk payı olmayan, Gökdeniz ve Burak Süleyman’ın gönderildiği yalanını ortaya atarak iftira dolu haberler ile kamuoyunu yönlendirme gayreti içerisindedir.

 

Gökdeniz, geçtiğimiz sezonun başında sözleşmenin uzatılması için çağırıldığında yetkilerini menajerine devrettiğini, sezon sonunda transfer olmak istediğini beyan etmiştir. Bedelsiz bir şekilde sezon sonunda ayrılma hakkı olan Gökdeniz, 1 Milyon TL transfer bedeli, yaklaşık 500 Bin TL tutarında ücretsiz devre arası kampı ve bir sonraki transferinden %20 pay gibi kulübümüze önemli katkısı olan bir transfer başarısıdır.

 

Ayrıca Burak Süleyman’ın kulübümüzde kalması için talep ettiği tüm istekleri kabul edilmiş ve bu görüşmede taraftar derneğimiz de bulunmuştur. Tüm bunlara rağmen Burak Süleyman artık başka bir kulüpte devam etmek istediğini adeta yalvararak talep etmiş ve ayrılmıştır. Bu konular defalarca kamuoyuna açıklandığı halde ısrarla yalan yazılar yayınlayarak Yönetim Kurulumuz aleyhine bir algı oluşturma gayreti içerisindedir.

 

Gecesini gündüzüne katarak aile yaşamlarından ve iş yaşamlarından fedakârlık yapan Kocaelispor Yöneticisi ve Kocaelispor çalışanlarına; her fırsatta ağır sözlerle hakaretler yağdırma cesaretini bulanların, maalesef kişisel egoları ile Kocaelisporumuz üzerinden kendilerini değerli kıldırabilme çabaları olarak görmekteyiz.

Her meslek grubu veya sivil toplum kuruluşlarında olabileceği gibi gazeteciler içindede kişisel hak ve hürriyet anlayışını hiçe sayarak, etik olmayan davranışlar içinde bulunan fertler olabilir ancak bu işini yapan doğru dürüst ve ilkeli gazetecilerle karıştırılmamalıdır. Değerli Basınımızı da rahatsız eden bu yazılar, hiçbir zaman ne taraftarımızla ne de basın mensupları ile bizlerin arasını açamayacak ve yok olup gideceklerdir.

 

Yönetim Kurulu olarak Kocaelisporumuza en güzel şekilde hizmet edebilme yolunda karşılaştığımız yapıcı veya yıkıcı eleştirilerin camiamıza neler katabileceğinin veya ne gibi zararlar verebileceğinin takdirini değerli kamuoyunun vicdanına bırakıyoruz.”

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

35 + = 39