Kocaelispor ve Kent Konsey arasında protokol imzalandı

Kocaelispor ve Kent Konseyi arasında tesislerde gerçekleşen tören ile protokol imzalandı.

Kocaelispor Kulüp Başkanı Engin Koyun, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz ve Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Sedat Köse ile gerçekleşen tören Engin Koyun’un konuşmasıyla başladı. Koyun; ‘’Öncelikle Sayın Başkanımız Ali Korkmaz’a ve Genel Sekreterimiz Sedat Köse’ye hoş geldiniz diyorum. Kendilerini tesislerimizde ağırlamaktan onur duyuyorum. Böyle güzel bir proje ile dostluğumuzu pekiştirmenin de ayrıca sevincini yaşıyorum.

Kocaeli Kent Konseyi bu şehrin en önemli sivil toplum kuruluşudur. Bu önemli kuruluşun tüm yazışmalarında kulübümüzün logosunu kullanması bizim için şereftir. Kendilerine tekrar çok teşekkür ediyor, sözü başkanımıza devrediyorum” dedi. Ardından sözü alan Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz; “Bir şehri görüş, düşünce, siyasi fikrine bakmadan birleştiren, tek bir amaç etrafında toplayan en önemli değerlerden biri futbol kulüpleridir.

KOCAELİSPOR HEPİMİZİN ORTAK DEĞERİ

Kocaelispor’un kazanması için tribünde yan yana tezahürat yaptığınız kişinin hangi siyasi partiye üye olduğunu, kime oy verdiğini düşünmezsiniz. Kırk yıllık dostunuz gibi aynı şarkıyı söylemeye, beraber tempo tutmaya başlarsınız. Takımınız gol attığında kardeşiniz gibi sarılır, belki de birlikte ağlarsınız. Kocaelispor, yıllardır kuşaktan kuşağa onbinlerce taraftarımızı bu şekilde tribünde birleştirmeyi başardı.

HER YAZIŞMADA “KOCAELİSPOR” OLACAK

Kocaelispor, şehrimize her zaman değer kattı. Süper Lig’e çıktığımızda, Türkiye Kupalarını kazandığımızda Kocaeli şehri de lig atladı, Avrupa’ya açıldı. Kocaelispor sayesinde bu şehir gelişti, daha fazla tanınır oldu, yatırımlar aldı. Kocaelispor, bu şehre hep verdi. Şimdi O’na daha fazla sahip çıkma, hak ettiği değeri fazlasıyla verme zamanı geldiğine inanıyoruz. Kocaeli Kent Konseyi bugün onbinlerce insanı bir ataya getiren, yüzlerce sivil toplum kuruluşuna çatı görevi yapan bir oluşum. Tamamen sivil bir inisiyatif. Ve istiyoruz ki, halkımızın gönlünde şehrimizin en değerli markası olan Kocaelispor’u hem basılı, hem dijital ortamda resmi ya da özel bütün yazışmalarımızda, iletişime geçtiğimiz her platformda “Kocaeli şehrinin en değerli markası Kocaelispor’dur” diye tescilleyelim. Bu amaçla Kocaelispor’la aramızda bir protokol imzalayarak gerekli izni alıp, bu çalışmayı başlatıyoruz. Kocaeli Kent Konseyi’nin adının geçtiği her yerde artık “Kocaeli şehrinin en değerli markası Kocaelispor’dur” yazısı da olacaktır. Bunu değerli buluyoruz ve diliyoruz ki, diğer kurum ve kuruluşlara da örnek olsun.

TEŞEKKÜR ETTİ

Bu fikri ilk teklif ettiğimiz andan itibaren desteklerini esirgemeyen Kocaelispor Başkanı Engin Koyun ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Bizleri çok olumlu karşıladılar. Bundan sonra da her yerde desteğimiz ve birlikteliğimiz devam edecek. Başarılarının devamını diliyoruz.

1.LİGİ FAZLASIYLA HAK EDİYORUZ

Kocaelispor’un yeri elbette Süper Lig. Basamakları adım adım çıkacağız. Geçen yıl 3.Lig’de şampiyonluk ve bu sezon 2.Lig Play-Off’ta finaldeyiz. Gönül hem Kocaelispor’un hem de finalde karşılaşacağımız Sakarya’un maç oynamadan 1.Lig’e çıkmasını istiyor. İki takım arasındaki rekabet gelecek yıl 1.Lig’e de kalite getirir. Ancak Kocaelispor işi buraya kadar getirdikten sonra inanıyorum cuma günü istediğini alacaktır.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç.Dr.Tahir Büyükakın’ın Genel Sekreterlik döneminden bu yana takımımıza olan inanç ve desteği sayesinde bugün yeniden Süper Lig hayalleri kuruyoruz ve er geç bu olacak. Teknik ekibe ve futbolculara başarı diliyoruz.

FUTBOL TARAFTARIMIZLA GÜZEL

Pandemi nedeniyle birçok şey kısıtlandı. Örneğin, Süper Lig’e çıktığımız zaman İzmir’e aktığımız gibi, 3.Lig’e çıktığımızda Eskişehir’i doldurduğumuz gibi cuma günüİstanbul Olimpiyat Stadı’nda hep beraber olamayacağız. Dilerim bu son ayrılığımız olur. Pandemi biran önce sona erer ve hayatımızdaki diğer bütün herşey gibi maçlarda da taraftarlarımız ve Kocaelispor’umuz buluşur. Bu vesileyle bütün hastalarımıza acil şifalar dilerken, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Kocaelispor’umuza bir kez daha başarılar diliyorum” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

4 + 4 =