Kocaelispor artık üzülmez

Kocaelispor’un olağanüstü genel kurulunda tek Başkan adayı Hüseyin Üzülmez ve aday yönetim kurulu kongreye katılan üyelerin oy birliğiyle göreve seçildi

KONGREYE BÜYÜK İLGİ VARDI

Kocaelispor’un olağanüstü genel kurulu Dolphin İş Merkezi Yunus Emre Kültür Merkezi’nde geniş bir katılımla gerçekleşti. Kocaelispor olağanüstü genel kuruluna 299 üyenin yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, KTO Başkanı Necmi Bulut, Kocaelispor eski Başkanları, eski Kocaelisporlu yöneticiler, Siyasi Partilerin Temsilcileri, STK temsilcileri, amatör spor kulüp başkanları, antrenörler ve spor adamları katıldı. Genel kurula ilgi yoğun olunca genel kurul yarım saat geç başladı. Kongre salonuna gelen Kocaelispor’un tek Başkan adayı Hüseyin Üzülmez tek tek üyeleri ve yeşil siyahlı taraftarları selamlayarak salona girdi.

BÜTÇE ONAYLANDI YÖNETİM AKLANDI

Kocaelispor’un olağanüstü genel kurulu Divan Kurulu Özer Altan Başkanlığında yardımcıları Bekir Halefler ile Orhan Balcı’dan oluştu. Divan Kurulu’nun açılışının ardından olağanüstü kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Kongrenin gündemi oylamasının ardından üyelere dağıtılan faaliyet raporları oybirliğiyle onaylandı. Kongrede tahmini bütçe okunmasının ardından üyelerin oylarıyla kabul edildi. Kongrede rahatsızlığı nedeniyle katılamayan Kocaelispor eski Başkanlardan Muammer Çelik’in mesajı okundu. Son olarak görev yapan yönetim kurulunun aklanması için yapılan oylama üyelerin oy birliğiyle kabul edildi.

KOCAELİSPOR SİYASET ÜSTÜ MARKA

Kocaelispor’un olağan üstü genel kurulunda Kocaelispor Başkan adayı Hüseyin Üzülmez Başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu listesi divan kuruluna verilerek üyelerin oylarına sunuldu. Yeni yönetim kurulu Hüseyin Üzülmez Başkanlığında üyelerin oy birliğiyle göreve seçildi. Kocaelispor yeni Başkanı Hüseyin Üzülmez yaptığı konuşmada “Bizden büyük umutları olan Kocaelisporlu taraftarlara teşekkür ediyorum. Kocaelispor’a hizmet eden herkese çok kıymetli büyüklerimize teşekkür ederken vefat edenleri rahmetle anıyorum. Kocaelispor siyaset üstü bir markadır. Kocaelispor’u hak ettiği yere hep birlikte taşıyacağız” dedi.

YENİ YÖNETİM GÜÇLENDİRİLECEK

Kocaelispor Başkan adayı Hüseyin Üzülmez konuşmasının devamında “Kocaelispor’da iki yıl boyunca gururla Mali As Başkan olarak görev yaptım. Gelirlerimizi ve giderlerimizi şeffaf olarak kulübümüzü yöneteceğiz. Hayallerimizi bin an önce gerçekleştirmek için çok heyecanlıyım. Allah bize de görevi layıkıyla yapabilmeyi nasip etsin. En kısa süre içinde olağanüstü genel kurul yaparak yeni ilavelerle yönetim kurulumuzu güçlendireceğiz” diyerek “Kocaelispor artık üzülmez” sloganıyla sözleriyle tamamladı.

Kocaelispor geçici yönetim kurulu:

Hüseyin Üzülmez  (Başkan)

İsmail Araç

Abidin Öztürk

Ömer Gül

Murat Barış

Zeynel Abidin Akyol

Çağrı Alparslan

Sait Ertuğ

Bahadar Taşer

Cihan Bahadır Yaşar

Koray Ceyhan

Engin Kara

Utku Halefler

Tunç Altın

Serkan Bozbağ

Faruk Sarman

Fatih Sarman

Denetim Kurulu

Necat Çakır

Sinan Güneri

Fikret Gökmen

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

66 − 65 =